| Autor |
Mesaj |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 07/08/2008 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
Ba exista ... Harry ... dar las' sa fie ambii pe al 2'lea loc  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 14/08/2008 14:14 Titlul subiectului: |
|
|
ce rrrau e
si un pic cam idiot  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 14/08/2008 14:19 Titlul subiectului: |
|
|
Ceeeeeeeee???????????????????
Am auzitr eu bine???????????????????
Draco poate e ironic, sarcastic, ticalos, cretin ... etc ...
Dar nu IDIOT!!!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 14:25 Titlul subiectului: |
|
|
bine atunci
e doar cretin
P.S.: da' ce te ambalezi asa? si-a zis si omu' o parere..  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
Pey trebuie si omu' sa inteleaga ca eu tin la idolii mei foarte mult si trebuie sa ii apar ... mai ales pe Dracooo  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 14:27 Titlul subiectului: |
|
|
ii aperi de dusmani las' k o sa-ti treaca asa eram si eu |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 14:40 Titlul subiectului: |
|
|
Nu imi va trece mie niciodata  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 14:44 Titlul subiectului: |
|
|
sunt sigura
pana la 60+90+60 de ani
scz de off  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 15:39 Titlul subiectului: |
|
|
Ba nu!!! Nu vreau sa'mi pierd sperantele din cauza voastra!!! Unde e Candy sa ma apere Eu toata viata voi iubi Hp  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 14/08/2008 17:50 Titlul subiectului: |
|
|
Ii vei iubi.. Dar nu cred ca la fel de mult ;;) Ca vei avea copilashi.. Si nah Sau poate vei putea, oricum ;)) iti urez succes  _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 14/08/2008 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
viata iti rezerva numeroase surprize..vom vedea mai incolo ce va fi..tu despina nu-ti pierde speranta _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 12:15 Titlul subiectului: |
|
|
Draco ... ... cat ma bucur ca a ramas in viata si ca la sfarsitul cartii s'a salutat cu Harry. Si are o sotie ... de ce nu a fost descrisa mai bine?
Draco ... ... ce il iubesc eu!
In locul la Strălucire si Narcissa, eu era sa fac la fel ... adika sa'mi bag picioru' in Voldemort in momentul bataliei si sa imi caut fiul ... daca ati observat Draco, de la inceputul cartii era speriat ... ... si nu il prea agrea pe Voldemort  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 16:51 Titlul subiectului: |
|
|
De ce-tzi place Draco? ce are asa special? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 19:12 Titlul subiectului: |
|
|
Pai stai sa ma gandesc.
E destul de frumos;
E aristocrat;
E blond;
E Malfoy;
E bad-boy;
Are niste ochi minunati;
E viperin;
Are sange-pur;
Cateodata e atat de neajutorat si dragut, dar niciodata nu isi arata lacrimile fata de altii;
Nu isi arata nici slabiciunile fata de altii;
Nu dorea sa il omoare pe Dumbledore ... etc ...
... mai adaug daca ceva ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/08/2008 17:38 Titlul subiectului: |
|
|
mie nu-mi place la el:
->ca se poarta urat cu altii, asta numa' pentru ca el are bani, ca e sange-pur si ailalti nu-s. nu stie sa aprecieze ceea ce e cu adevarat important: calitatile vrajitoresti, calitatile morale - nu conteaza daca n-ai bani, poate spui niste glume de toti banii din lume.
->ca se dadea destul de viteaz, si cand l-a pus Cap-de-Mort sa faca ceva, neîntârziat s-a dat inapoi... tot se dadea el macho peste tot, si de fapt in el nu zacea pic de curaj
+
sincer, nu te-nteleg. iti place la el ca nu a dorit sa-l omoare pe dumbledore, in conditiile in care tu crezi despre dumbledore ca e un "profitor si un egoist"?
tu ai iesi cu un tip datorita acelor "calitati" enumerate de tine?  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/08/2008 20:05 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place ca nu a dorit sa il omoare pe mosulica, si asta arata ca are totusi suflet in el, dar nu cum il caracterizati voi. Draco e sooper, dar putea fi oricine in locul lui Dumbly. Dumbly, cum am mai spus, e un idiot si m'a dezamagit.
ps: Hai sa terminam discutiile astea, caci nu prea am placerea sa vb cu tine. Sincer. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 21:47 Titlul subiectului: |
|
|
bun atunci, vad ca tie-ti place sa vorbesti numa' cu cei care gandesc ca tine, care au aceleasi perspective ca tine
eu zic ca el nici nu stia bine ce vrea de la viata, nici nu stia de partea cui se afla... s-a bagat undeva, fara sa stie cum avea sa se sfarseasca
cel mai destept cedeaza... poti sa ma trimiti din nou, ca nu-mi pasa... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 23:08 Titlul subiectului: |
|
|
Pai DUTE si nu uita sa iti ei parerile cu tine.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 23/08/2008 00:15 Titlul subiectului: |
|
|
hai mai terminati
de fapt, noh, cum adik cearta fara mine?!?!?!?!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | Pai DUTE si nu uita sa iti ei parerile cu tine.  |
m-am razgandit nu ma mai duc
stau aici, ca sa te enervez
macar asa, un pic
ma intreb: oare actoru' care l-a interpretat pe draco (draq stie cum il cheama, ca nu ma int) nu s-a vopsit blond? ce zici, Slytherin Princess? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 20:23 Titlul subiectului: |
|
|
Putin ma intereseaza istoria lui Tom Felton. Aici Candy stie mai numeroase informatii. Mie imi place personajul, nu actorul. Chiar crezi ca cu asa replici stupide ma poti enerva? Esti noua pe forum si ai venit sa enervezi lumea? Daca vrei sa ma enervezi, ,ti'am zis, scrie'mi in pm si vorbim. Sau tu vrei sa vada toti utilizatorii cat de tare esti? Daca asa e vorba, poftim. Eu pot vorbi cu tine pana avem ambele ban, 'draga'  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
pure.magic newbie

Data inscrierii: 18/Ian/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/01/2009 20:53 Titlul subiectului: |
|
|
mi.a placut de la inceput de draco
era asaaa dragut,chiar daca era ironic si rautacios
apoi cand a crescut s.a facut si mai aratos:-| acum ziceti voi cum sa nu iti placa de el?
chiar daca se certa cu harry non-stop tot cute ramane si imi plac ironiile lui:lol: desi trebuie sa recunosc:hmmm: ca nu sunt nici pe departe la fel de bune ca ale fratilor weasley (fred & george ) dar merge  _________________ "Hermione dadu drumul coltilor de bazilisc, care cazura cu zgomot.Fugi spre Ron,isi arunca bratele in jurul gatului lui si il saruta direct pe buze.Ron azvarli cat colo coltii si matura pe care le tinea si.i raspunse foarte patimas,ridicand.o in brate." |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 08/06/2009 16:35 Titlul subiectului: |
|
|
il ador:X
e asa de draguts si joaca asa de bine:X
as fi vrut eu sa fie cu hermione:(
wow:| ce de discutii |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 08/06/2009 17:25 Titlul subiectului: |
|
|
pai, desi lu' despy nu-i plc cand zic asta, dar in carte/film, Draco e un snob ... i mean, da, arata bine, si da, se comporta ca un aristocrat, dar e un snob oricum
imi place insa in filmul 6 (pe lannga trailere) - incearca sa-si salveze familia asa cum poate el, si chiar refuza ajutorul lui Snape... a fost ciudat, si atata de NEDraco  |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 31/07/2009 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
Fact Nr. 1:
Sa`l puna pe Boyd Holbrook in rolul lui Draco Malfoy,toate fetele s`ar duce la cinema doar ca sa se holbeze la el.
Fact Nr. 2:
Tom a fost un copil adorabil in primele doua filme
Si da,pe Tom eu il ADOR!
Fact Nr. 3:
Iar Draco e un personaj adorabil in fanon.
JKR nu`l place ca personaj,si a si recunoscut asta.
Draco e dintr`o familie bogata,si nu a avut niciodaat nevoie de nimic.A crescut un snob,un om arogant si un copil care crede ca toata lumea у la picioarele lui.Dispretuieste oamenii ce sunt ca status mai jos ca el,si e inconcurenta cu cei ce au acelasi status.A fost de mic invatat ca cei ce nu au sangele pur sau nu au bani sunt mai rai,ce vretoi voi de la el?Nu cred ca e de vina cu ceva.Asa a fost educat.
Daca un copil e educat sa fie gunoi,el va creste,crezand ca e gunoi. Daca de mic i se zice ca e cel mai bun,el asa si va crede.
Personal cred ca il invidiaza pe Harry,cu o invidie de aia neagra,naiva si copilareasca ^^...si tare e obijduitor ca Jo l`a facut pe Harry mai bun decat Draco in toate.Not fair.L`a aratat ca un loser =(
Ma rog...in cartea a sasea toate idealurile lui au fost zdrobite,yee =D...Inca de la inceputul cartii(cand era in Hogwarts Express) il vedem foarte sigur de puterile lui si increzut in sine.Si da,din episodul ala eu mi`am facut concluzia ca el nici macar prieteni nu avea:si el,si Blaise erau incordati si pastrau eticheta,Pansy e doar ca un accesoriu(cred eu) iar Crabbe si Goyl-bodyguarzi.
Deci:dupa cateva cpitole Harry il vede ca o aratare destul de morbida,cu pilea aproape sura si cu cearcane sub ochi.Iar apoi episodul din baie:Draco e capabil sa exprime emotii puternice,yee =D
Si da,e destul de istet,cred eu:nu fiecare se va gandi sa`si puna bodyguarzii sa se prefaca in fetite si sa pazeasca usa aia ...desi Lucius in a doua carte zice ca el invata nu prea bine.Hm.Desi cred ca la anul cinci s`a indreptat,nu degeaba Dumbledore l`a pus prefect...
In cartea a saptea personal il vad speriat si destul de indiferent.Indiferent cine va castiga,el voia ca tot cosmarul ala sa se termine though =s...Si apoi scena aia din Malfoy Menor m`a facut sa`l respect mai tare:nu era atat de las cum il vedem in prima carte.L`a recunoscut pe Harry,stia ca risca cand a mintit,insa a vrut sa`l salveze,nyaa~~
Si apoi scena cu Scorpius:nush de ce,dar Draco mi se pare un tata grijuliu care pentru copilul lui oricui gatul i`l roade si nu areremuscari.
The End.
Sorry pentru atatea litere,dar am obiceiul sa fac la tot analiza ^^
Ultima modificare efectuata de catre Akaete la 31/07/2009 19:36, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2009 19:34 Titlul subiectului: |
|
|
Vezi, corecteaza, la sfarsit acolo ti-a tradus cuvantul in rusa. ;)
Buna analiza despre Draco. Mie tot nu imi place ca Ro l-a facut mai bun in toate pe Harry. Chiar mi-e obijduitor pentru el. Continui cand vin
ps: Pe Tom il ador si eu, dar nu neg, Boyd Holbrook e superb. :D _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 31/07/2009 21:08 Titlul subiectului: |
|
|
uite cu analiza lu` Akaete sunt absolut de acord, poate doar cu faza aia - asa a fost educat.
sincer, considerand faptul ca 7 ani la rand [bine, in cazul lui 6] e la Hogwarts, departe de parinti, putem spune ca si lui ii placea sa se comporte asa.
daca sa analizam din cuvintele tale - parintii sunt de vina ca el a crescut asa snob - nu neg, sunt si parintii de vina, insa si el are o jumatate din vina pentru ca in anii cand se formeaza personalitatea omului, Draco a fost departe de parinti.
dar putem totodata spune ca societatea in care a nimerit (viperinii) tot a avut o oarecare influenta.
si da, cartea 6 si 7 ne arata cum e Draco cel real. luw it  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2009 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | uite cu analiza lu` Akaete sunt total de acord, poate doar cu faza aia - asa a fost educat.
sincer, considerand faptul ca 7 ani la rand [bine, in cazul lui 6] e la Hogwarts, departe de parinti, putem spune ca si lui ii placea sa se comporte asa.
daca sa analizam din cuvintele tale - parintii sunt de vina ca el a crescut asa snob - nu neg, sunt si parintii de vina, insa si el are o jumatate din vina pentru ca in anii cand se formeaza personalitatea omului, Draco a fost departe de parinti.
dar putem totodata spune ca societatea in care a nimerit (viperinii) tot a avut o oarecare influenta.
si da, cartea 6 si 7 ne arata cum e Draco cel real. luw it  |
M`am bazat pe faptul ca am vazut multe,foarte multe persoane alintate si deh,stiu cum sunt.
I`a fost foarte convinabil sa creasca un snob.Familia Malfoy avea,din cate am inteles,o oarecare influenta si tărie in mulțimea magica,de aia Draco a fost primit ca cineva important fara ca sa depuna eforturi in asta,ne?
Draco isi idoliza ефефдбыу straduia sa semene cu el,si pentru Draco cuvintele tatalui erau sfinte.Asa ca de unde sa`si faca propriile impresii,propriile idei?
Nah.
Si totusi imi pare destul de rau ca Ro,chiar daca ii rezervase un rol important in saga asta,i`a atras putina atentie.Mda. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 31/07/2009 21:20 Titlul subiectului: |
|
|
pai da, asa da
si mie sincer nu`mi pare rau k a facut asta. cel mai necomplicat pretext - asa avem noi mai mult spatiu sa facem personaju` asta cum il dorim, fara sa fie OOC, din rudimentar rațiune k nu stim asta
fan-fic`urile ruuulz!
[app, ma duc sa scriu cont > ] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2009 21:24 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | pai da, asa da
si mie sincer nu`mi pare rau k a facut asta. cel mai modest rațiune - asa avem noi mai mult spatiu sa facem personaju` asta cum il dorim, fara sa fie OOC, din simplu motiv k nu stim asta
fan-fic`urile ruuulz!
[app, ma duc sa scriu cont > ] |
Pai mie imi place sa citesc ficuri in care personajele nu sunt OOC-cand nu sunt OOC,inseamna ca autorul are talent.
Si,desi e scris putin despre el,ma omoara cand autorii il fac metrosexual,extrem de feminin si,in slash-mai mereu bottom(pasiv).
Din nou:unfair :laugh: |
|
| Sus |
|
 |
|