| Autor |
Mesaj |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 02/11/2008 23:16 Titlul subiectului: |
|
|
nu apare in noiembrie
chiar si p torente nu are cum sa apara inainte de lansare (in 2009) _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
hp-Fan^^ newbie

Data inscrierii: 27/Noi/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 27/11/2008 23:14 Titlul subiectului: |
|
|
eu nu inteleg chiar deloc motivul asta aiurea de amanare a lansarii
si am o intrebare..am vazut ca il da pe hbo aproximativ de craciun..acuma ce o face?il mai da?nu il mai da?macar sa stiu daca imi fac sperante sau nu  |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 27/11/2008 23:23 Titlul subiectului: |
|
|
Mie-mi zici? Eu mor de nerabdare sa apara filmul! Cand ma uit la trailere, imi vine sa urlu.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Sheila Vanek newbie

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 47
|
Trimis: 29/11/2008 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
Well, eu mai am de citit Harry Potter Vol. 6 si 7 ) ( cel cu half blood prince si talismanele mortii ) : parca sunt ultimele, nu?
Iar la filme, well va fi mai greu =))
Nu am vazut decat filmul 1,2,3,4 si trebuie sa vad 5-ul si 6-ul ( daca a aparut ).
Filmul 5, Order of Phoenix am vazut doar jumatate, pe un site si mi-a dat voie sa vad doar jumatate din el >.> si ma tot rog sa ma lase astazi sa vad si fracțiune a doua ( sper sa imi dea voie ). Daca nu, rog p unchi meu sa mi-l ia d p odc si sa-l vad acasa ^^ _________________
... You do know what to choose, no? ... |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 29/11/2008 21:34 Titlul subiectului: |
|
|
Uitate la filmul 5 mai repede, reao. Rusine! Moderatoare pe un forum/rpg cu HP si nu ai vazut filmul. Ce tine de filmul 6, inca nu a aparut. Toti asteptam cu sufletul la gura ... cel putin eu ...
Si sa citesti cartile. Eu tot o intindeam, dar fetele m-au impus sa citesc si deosebit de bine. Nu stii ce ai ratat!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
pure.magic newbie

Data inscrierii: 18/Ian/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: 24/01/2009 17:51 Titlul subiectului: |
|
|
si eu mai am de citit 7 sunt la jumatatea lui 6 chiar acum citeam si am luat o pauza
am vazut filmele insa nu ma incanta atat de mult cat o fac cartile
abea astept sa apara si 6  _________________ "Hermione dadu drumul coltilor de bazilisc, care cazura cu zgomot.Fugi spre Ron,isi arunca bratele in jurul gatului lui si il saruta direct pe buze.Ron azvarli cat colo coltii si matura pe care le tinea si.i raspunse foarte patimas,ridicand.o in brate." |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 24/01/2009 22:21 Titlul subiectului: |
|
|
merlin, eu mor knd ma uit la trailerele alea de pe net  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/01/2009 19:23 Titlul subiectului: |
|
|
Ce sa mai zic e mine? Is 3 traillere ... oare nu mai apare vreo unu' ???  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 28/01/2009 11:11 Titlul subiectului: |
|
|
si ce trailer despi stie a cui voce imi rasuna prin cap  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 28/01/2009 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
Pai in acela pe care ieri ti l-am aratat au aparut secvente noi. E traillerul japonez ... si ce voce are SeV ... mammmmmmaaaaaaaa
Si ce privire are Draco ... mor! _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 28/01/2009 15:38 Titlul subiectului: |
|
|
m-ati molipsit cu draco nu v-ajute way ce-mi place si de el _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 28/01/2009 16:34 Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa nu mai discutam asa siropos despre Draco, ca ne va bate Candy  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 28/01/2009 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
chiar asa, voi nu stit k asta ii pariul meu ?
kidding
kt despre film... imi plc secventa unde e Hermione cu Harry in biblioteca si cu Romilda cred...
knd cik, Harry si aia flirteaza, dah Hermione ii da cu un ziar paremi'se in cap si'i zice
- Heey! she's only interested in you because she thinks you are the chosen one!
- But I am the chosen one...
si Hermione ii mai dau una peste cap
- Ok... Sorry... ehhmm... I get it ...
ce improvizare si aici  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 28/01/2009 20:31 Titlul subiectului: |
|
|
Mie cel mai mult imi place scena cand Draco plange, in baie si are o privire asa ... ASa ... nu gasesc cuvinte ... oh _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 59 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 05/05/2009 08:47 Titlul subiectului: |
|
|
dap...saracu...are ochii roshi...mi-era mila de el...mie imi place faza cu ron shi harry knd zice ron "i am in love with her" shi harry "oh fine you are in love with her...have you actually met her?" apoi faza cea mai haioasa "no...can you introduce me?!" _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 25/06/2009 21:08 Titlul subiectului: |
|
|
deci deabea astept:X
si mie imi place de draco in baie:((
o my god cat am plans cand am citit cartea si am vazut traileru..deabea astept:X sa plang:(((
cred ca o sa ma marcheze filmu _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 28/06/2009 13:39 Titlul subiectului: |
|
|
premiera e pe 24.07.2009. scrie in popcorn. nu scrie dc e pe 24 cand in alte parti e pe 15, sau chiar 13. ma rog. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 28/06/2009 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
in ro e in 24. in alte tari sunt data diferite pt ca nu se poate sa lanseze un film in 10 tari(ipotetic vorbind) in acelasi timp. la numeroase premiere sunt prezenti si actorii si nu pot fii prezenti in 10 locuri in acelasi timp.(ipotetic again) _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/07/2009 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
Mai am putin si termin de privit filmul ... deja am plans de vreo 5 ori! Chiar e asa trist si ma enervez, oribil!!! Am si ras in hohote de 2 sau trei ori ... dar e mai mult angst totusi. Acum sa privesc si finalul ... merlin
later: am plans vreo 15 minute si m-am calmat, dar is atat de trista, nici nu va inchipuiti. Niciodata nu am crezut ca voi plange la moartea lui Dumbledore! Si de Draco mi-e asa mila, cel mai mult. Si de Harry ... de toti! Asa e trist filmul asta ..... o urasc pe Bellatrix - tampenie, proasta!!!
Chiar daca e asa trist, l-am vazut in calitate nu chiar buna, dar am ramas atat de impresionata. Ma duc sa caut un fic pe baza la cartea 6, unde totul se termina cu bine, caci nu mai rezist asa. Iar plang.  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 22/07/2009 17:36 Titlul subiectului: |
|
|
mi l`am descarcat si eu in TS ... da` nu vreau sa`l privesc si mi`i ciuda k nu pot ajunge ;la cinematograf, desi din 16 se ruleaza la noi ... maine cred k ma duc  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 22/07/2009 17:45 Titlul subiectului: |
|
|
eu deja l-am vazut:X
inca nu vreau sa las o parere amanuntita ca sunt multi care nu l-au vazut
am ras cu lacrimi la unele scene iar la altele am simtit ca mor:X
o sa imi las altadata o parere amanuntita:))
:((
p.s: sar putea sa ma duc zilele astea la cinema _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 22/07/2009 17:57 Titlul subiectului: |
|
|
| eo nu vreau sa`l privesc prima data la calc :D astept la cinema :P |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 22/07/2009 21:24 Titlul subiectului: |
|
|
si eu am zis tot asa
da nu mai rezistam  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 22/07/2009 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
eu am filmul in calc...da astept sa il vad la cinema ..da nuj daca mai pot rezista..k in fiecare zi ma tot uit cate 15 minute =))))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 22/07/2009 23:59 Titlul subiectului: |
|
|
:>
dupa cateva zile de la premiera imi spun minunata mea parere:))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 29/07/2009 00:01 Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa ma uit deocamdata la film cat nu apare intr-o calitate mai buna nu de alta dar eu am ce am cu vizual si auditiv si nu vreau sa incep sa injur imaginea ci vreau sa se vada clar. oricum filmul banuiesc ca e genial dupa trailer. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 29/07/2009 12:33 Titlul subiectului: |
|
|
l`am privit peste tot deja - si la cinema, si la calc si peste tot
a fost foarte fain, totodata, vroiam ceva mai multe detalii :(
asta a fost naspa.
si totusi, dan, emma, rupert si tom sunt niste actori exceptionali - emotii  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 29/07/2009 14:05 Titlul subiectului: |
|
|
vreau s avedeti mai multtiii
sa`mi las kilometricaa parereee _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 01/08/2009 17:52 Titlul subiectului: |
|
|
imi las si eu o parere cei care nu au vazut nu ma injurati va rog=]]
Harry Potter
Sa vedem
Filmul mi s-a parut bun,cu toate ca ma deranjat faptul ca au schimbat ei pe acolo si au sarit.
Cred ca am plans tot timpul,la unele scene radeam cu lacrimi.
Inceputul: Mi-a placut foarte mult faza dintre Snape,Bellatrix si Narcissa insa tot nu mi separe potrivita pentru rol.In carte atat de bine o descrie autoarea si inainte sa vad filmul,mi-o inchipuiam tanara insa ei,au bagat o baba.
Le ador accentul:X
La unele faze faceam pur si simplu pe mine de ras.=)))
Deci simteam ca mor:>
La meciul de vaj hat Ron mi s-a parut in poarta ca un gandac) insa el e extraordinar de dragut 8->
Fazele dintre Ron si Lavander au fost criminale frate=)))
Si cu Romilda:>
Sau betia:>
Amintirile au fost =p~
Cea cu Tom mi-a placut cel mai mult:x oo fost:x
Si e asa de frumos cand e mare 8->
SI san u uit de faza dintre Ginny si Harry,cu toate ca eu voiam mult mai mult:)))
Mi-e nu`mi ajunge atata:))))
Dracooooo:x=p~
A fost superb pe tot parcursul filmului:X
Lupta dintre el si Harry o fost:>
Atat de elegant e:x
Mi-a placut mult cand a zis: ca trebuie sa faca asta pe o voce asa,ii era frica:x
Nu inteleg acolo ce cauta Bellatrix
Nu ca nua as vrea sa o vad da eu in carte nu citisi de ea:-??
Si apoi Snape si Harryy
Deci filmul mi-a placut mult:X
Am plans o gramada cred
Mi s-a parut totusi ca au facut-o pe Hermione umpic cam plangacioasa:))
nu stiu daca ati vazut a aratat pe mtv si pe pro cinema cum au facut ei tot..deci draco era superb:x si harry a facut un truc de magie si a zis k il cam deranjeaza da i se pare comic cand toate fanele: doamne,esti mult mai pitic in realitate=]] _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 01/08/2009 19:29 Titlul subiectului: |
|
|
Am luat bilete scumpe cu cateva zile inainte de premiera.
Am asteptat acea premiera cu sufletul la gura 2 ani.
Am ajuns la cinema.
Adormeam peste la a 40-cea minuta....
Nu mi`a placut.Am citit cartea de 7 ori.Imi faceam ataaaatea fantezii :|...si cand am vazut,cred ca a fost cea mai mare dezmagire din vara asta....
Ultima modificare efectuata de catre Akaete la 02/08/2009 21:32, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
|