harry potter and the half-blood prince
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Filmele HP
Autor Mesaj
emm
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
emm

Data inscrierii: 03/Mai/2009

MesajTrimis: 02/08/2009 03:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok, o sa credem k ai vrut sa zici ca ai avut parte de cea mai mare dezamagire din vara asta. e ok, eu una te inteleg.

eu am vauzt filmu de doua ori... mda.

narcissa... da, ma ashteptat sa fie mai tanara... nu cred ca e descrisa cu atatea riduri! brr.

cand hermonie il ataca pe ron cu pasarile alea... adica... stiti trebuia sa il zgarie si sa alerge si sa zbiere si tot pachetu. nu. ele sau dus in perete si au murit. tragic. yack. de ce sau mai chinuit??

lavender!!! wooow! daca aflati, sau ati aflat deja cum au aleso... pfff.... saracu rupert Smile))Smile))Smile))

faza cand la dus harry pe ron la slughorn k mancase bomboanele alea blestemate :lol: ( nu acu pe bune, au fost blestemate de idioata aia) ( da ma rog, era doar o potiune, dar totushi!!) a fost absolut mortala!!

vai de dumby si de harry in pestera aia. nu mio imaginam asa de tragica.

draco malfoy.... yummmmmmmy!! hai spuneti voi k nul adorati pe tom felton?? spuneti! vedeti k nu puteti?? nu aveti de ce sa nul adorati!! (mai ales k acu e fresh dupa c ia masat una curu timp de douash de minute)

tipa care a jucato pe molly ( mda, nu mam interesat cum o cheama, deshi google e la 2 combinatii de taste distanta) a jucat super... ii se vede durerea pe fata cand le ardea casa. in schimb un lucru la saraca casa arsa.... nu trebuia sa fie si george si fred acolo? eu park asa imi amintesc; dak greshesc spunetimi.

tonksssss!!!! trei cuvinte mari si late:
WHAT THE FUCK?!
ok, trei cuvinte si doua semne de punctuatie. deci sunt total dezamagita. imi place enorm tonks, si na! ashtia miau stricat fantezia care am avut azi seară cu ea! ( nu, acu p bune, nus pe invers).

moony! adorabil k intotdeauna

weasley bing bongsss!!!!!! deshi am vazut filmu de doua ori am uitat sa fiu atenta la tipu extra care de fapt era un reporter. ah. asta e.
locu ala e raiu pe pamant! ma rog, ipotetic.

sh ink o chestie care ma deranjat, la inceput, undei birou noului primar or whatsoever?

numi place cum sa daramat podu ala nenorocit. era mai bine sa se rupa in bucatii.

bha si slughorn mha! cat am ras cand am vazut la filmari cum lau transformat intrun fotoliu =))))))) da, sa trecem la ceva mai serios. credeam k e mai gras :| :|

bha, si faza cu dragon balls a fost mortala!!!! =))) um bha sa mananci oua de dragon? adik stiti k dragonii se inmultzesc prin oua da nu oua cu pui, oua cu chestie in ele. nui de mirare k ala a vomitat =))))

momentan numai sunt chestii care sa imi vina in minte. cik ashtept 7a si 7b. si o sa fiu si mai dezamagita. si la debate miam luat bataie k cik filmu batea cartea. mda. eu leam zis k nui asaaa!!!!!!!!!
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 02/08/2009 13:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deci mie una mi-a placut filmul poate pentru ca il asteptam de mult

sper ca 7 sa il intreaga

si scuza`ma ca te intreab akaete
dar tu cum voiai sa fie?
Akaete
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
Akaete

Data inscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: 02/08/2009 21:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ah,acu am chef de comentat pe tema filmului :|
Uoke.
Incepem cu:
1.De unde,de unde dracu` au luat`o pe tipa aia neagra?O___O...(chelnerita)
2.Cand l`am vazut pe Slughon,am facut o mutra de genul:O.o...ar trebui sa fie mai gras,mai josutz si mai batran.In plus,cu mustati,do.
3.Dumbledore,cand iese din casa aia,i`a zis ca "are talent" la nush ce,dar Harry,cat era doar cu Sloghorn,nu zisese nimic...
4.Okei,next.Sa ne aducem in aminte cum era in carte:Harry a venit impreuna cu Dumbledore,si ala l`a lasat acolo.Da asa nna`,in casa o valiza si o bufnita si toti "undei Harry?!"...WTF?
5.De cand Cormac era in magazinul ala in carte?O_O...a?Si in generalnu asa mi`l inchipuiam...
6.Faza cu urcatu` pe acoperise m`a lasat fara cuvinte....mah,care,care ritual(sau ce dracu mai era si ala),de primire in Dvoratori?O_o...in carte nici nu era demonstrat k era devorator pana la urma....
7.De Narcissa s`a zis inaintea mea.
8.Cupeurile alea in care stateau Malfoy si restul.Ce.Dracu?
9.Scena cand Tom da cu piciorul in Dan.Ah,e adorabil,nu am ce obiecta :x
mi`a pierit tot cheful si nici macar la Hogwarts inca nu am ajuns...
In primul rand,m`a dezamagit foarte mult imaginea lui Harry.
Harry у un baiat in general timid si are si complexe ascunse.Aice il arata un afemeiat care pare putin si daun...(faptul ca Dan are 1.68 ma face sa mor в ras...ati observat ca pe Tom,care are 1.85,nu la`u pus de Dan niciodata alaturea?:rofl: )
Apoi si pe Draco l`au facut cam nu cum trebuie:la inceput el у perfect sigur de puterile lui,si у la fel de arogant si snob.Iar serios si "brutal" se face el doar la mai sfarsit.Sau la mijloc.
Insa Tom a fost genial :x.......genial genail genial :D....de fiecare data cand il aratau imi muscam degetele si aveam tic nervos.Nyaaa~~ :love:
Cum voiam sa fie?
Mai bun.Mai realistic.
Si mai dupa carte.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 02/08/2009 22:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda inteleg ce vreau sa spui

si pe mn m-au deranjat unele chestii
emm
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
emm

Data inscrierii: 03/Mai/2009

MesajTrimis: 08/08/2009 00:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe toata mulțimea a deranjato cate ceva.

eu il ador pe tom.... e... epic! adica.. pricepeti voi :D

faceam intruna ' uite ce picioare lungi are!! uite uite!!' cand aparea el Smile) sormea radea de mine. eehhh... era un apropo, ea mereu ma cicale k am picioarele lungi, ei bine, si el le are!

da, in carte nu scrie ca el demonstreaza ca e devorator... dar in fine...

eu tot vroiam sal vad pe primaru ala idiot la inceput!
kidoo
newbie
newbie
kidoo

Data inscrierii: 07/Feb/2010

MesajTrimis: 07/02/2010 20:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mi-a placuttttttttttttt :wub:
numai la sfarsit mai bine lasau chestia cu pelerina invizibila(atunci cand harry e ascuns de e omorat dumbledor
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Filmele HP Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro