| Autor |
Mesaj |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 12/05/2008 15:21 Titlul subiectului: reading |
|
|
am facut acest topic pt a vorbi despre carti..despre ce ati mai citit, recomandari etc
sper ca nu mai e un topic asemanator....eu n-am vazut
momentan citesc romanul"Padurea Norvegiana" de Haruki Murakami-cel mai mare scriitor japonez contemporan..pt mine e the best ever!!!
Romanul e putin inspirat din cantecul"Norwegian Wood" al Beatles-ilor care era preferatul lui Murakami
E cumplit de frumos romanul, mai am putin, cred ca azi il termin  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 12/05/2008 19:21 Titlul subiectului: |
|
|
pai....la citit imi plac aventurile si romanele
mi'a placut ff moolt Pastreaza visul, Cain si Abel si Goodbye Jannet...
sunt tari
dak imi mai aduc aminte va mai spun
de întocmai va anunt mai incolo autorii k nu'i tin minte  |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 12/05/2008 20:13 Titlul subiectului: |
|
|
omg...oriunde merg...citeste,invatza,nuj ce :-@
pana si aici se practica aja cv
eu va sugerez sa cititi romanele de dragoste  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 12/05/2008 22:10 Titlul subiectului: |
|
|
eh..intre citit si invatat e mare diferenta...invatat=pictiseala, obligatie
citit=placere, relaxare, hobby:x(mi-am dat si eu seama de asta de putin timp si va sfatuiesc sa cititi...eu dupa cateva romane de haruki murakami am devenit dependenta..nu pot sa stau o zi fara sa citesc macar cateva pagini)
romanele lui murakami au mereu cate ceva fantastic. pana sa le citesc numi prea placeau chestiile astea fantastice
hmm am mai citit de curand'de veghe in lanul de secara' de sallinger(la recomandarea profei de romana), un roman care cred ca i'a placut si lui murakami pt ca a scris despre el in 'padurea norvegiana'..a fost interesant, captivant, nu m'am plictisit..car cam numeroase cuvinte urate(magarule, naiba, zau ca da-asta nu e urat dar il repeta non-stop si era enervant- etc etc) dupa ce l'am citit ma trezeam spunand cuvintele care se tot repetau in roman  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 12/05/2008 23:19 Titlul subiectului: |
|
|
cuvintele urate.... hmmm...
asta e nimik pe langa ce citesc eu...
bine, poate n'ar trebui sa citesc, dar e cu mult mai palpitant...
scene de dragoste si chestii...
violenta ....
e cu mult mai fascinant decat sa recitesti Peppy Ciorap Lung
p.s: nu k ea n'ar fi interesanta, da' ma rog...
la 16 ani...  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 09/06/2008 19:34 Titlul subiectului: |
|
|
Hermione are dreptate. Cand gasesti un roman kre iti place e extra sa citesti! Am citit si eu De veghe in lanul de secara... nu stiu întocmai ce parere am despre el dar cred k mi-a placut. Tot asteptam s-o sune odata pe aia si la naiba k pana la sfarsit tot trage d timp si n-o suna!
Si dak tot veni vb va zic si o parte din romanele mele preferate, pe langa hp kre s afla p primu` loc:
Jane Eyre-Charlote Bronte
Amurg-Stephenie Meyer (innebunesc!!!! unde pot gasi vol 1 si 2???)
toate romanele lui Sophie Kinsella (Ma dau in vant dupa cumparaturi... etc )
Ucenicul, batalia, secretul vraciului- acu nu imi mai amintesc autorul
Eragon- C Paolini
si sigur mai sunt altele kre m-au obsedat la timpu` lor cand imi mai amintesc va mai zic |
|
| Sus |
|
 |
Gyulya newbie

Data inscrierii: 18/Oct/2008 Mesaje: 64 Localitate: Lost in Twilight
|
Trimis: 21/10/2008 21:57 Titlul subiectului: |
|
|
Va recomand:
Labirintul Rozelor - Titania Hardie
Tunele - Gordon & Williams
Amurg(Twilight) - Stephenie Meyer + intreaga succesiune + Midnight Sun, cartea vazuta din privinta lui Edward Cullen:X:X
Cei care au citit stiu despre ce e vorba  _________________ `Necunoscutul e pus intotdeauna sub semnul intrebarii...`
Just waiting for New Moon!! |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 21/10/2008 21:59 Titlul subiectului: |
|
|
| Gyulya a scris: | Va recomand:
Amurg(Twilight) - Stephenie Meyer + intreaga serie + Midnight Sun, cartea vazuta din privinta lui Edward Cullen:X:X
Cei care au citit stiu despre ce e vorba  |
si eu la fel,cu toate k n-am citit decat Amurg,primele 5 cap din luna noua si primul cap din Midnight Sun.nu stiti ce pirdeti oamnei buni dka nu cititi aceasta incredibila si minunata succesiune TWILIGHT  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 21/10/2008 22:04 Titlul subiectului: |
|
|
ai de capu meu!!!!!!!!!
fetelor, voi o sa ma inebuniti cu twillight
cred k o sa'nceapa sa'mi placa fara sa'l citesc
in curand forumul nostru HP devine Twillight
in rest... ultimele carti pe care le'am citit...
cred k era Marianna de nush cine - un fel de roman istoric care insa asa si nu l'am terminat pentru ca dupa ce Marianna se indragosteste de Napoleon si dragostea este reciproca cartea devine intr'atat de lacrimogena incat nu am mai suportat... ma dureau dintii de atatea dulcegarii  |
|
| Sus |
|
 |
Gyulya newbie

Data inscrierii: 18/Oct/2008 Mesaje: 64 Localitate: Lost in Twilight
|
Trimis: 21/10/2008 22:05 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am citit primele capitole din New Moon
Traduse de niste fete dragutze :*
Deci ma alaturi si eu, cititi twilight ca merita, nu va puteti da saema ce veti simti dupa ce veti cunoaste vampirii....totul se va schimba, nimic nu va mai fi ca inainte...
Macar sa va uitati la film cand apare ca atunci chiar nu veti rezista tentaiei de a citi cartea....va garantez  _________________ `Necunoscutul e pus intotdeauna sub semnul intrebarii...`
Just waiting for New Moon!! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 21/10/2008 22:08 Titlul subiectului: |
|
|
pai filmul il astept si eo
si sincer as putea sa citesc si cartea dar n'am timp si nici chef
o s'o rog pe liuda sa mi le trimita in rusa sau in engleza cine le mai are pe'acolo
si poate intr'un moment cu ploaie afara si fara prieteni prin cartier o sa ma apuc de citit
dar nu garantez .... chiar deloc!!!  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 22/10/2008 18:26 Titlul subiectului: |
|
|
mah!!! nu mai vb d twilight dak ati citit mai mult decat întâiul volum k va omor dak aflu dinainte c s intampla!!!!  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Onna philosopher stone

Data inscrierii: 02/Sep/2008 Mesaje: 81 Localitate: Pinkin town
|
Trimis: 24/10/2008 21:47 Titlul subiectului: |
|
|
mai oamenilor, da de autorii romani nu ziceti nimic? si nu de cei pe care vi-i impun la scoala. avem si noi autori contemporani buni. exemplu : LORENA LUPU-e GENIALA:D _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img47/30399032ms9.jpg/1/] [/URL]
Nu uita ca viata e din ce in ce mai buna daca te indrepti in directia potrivita, si vei sti care e directia potrivita tocmai fiindca esti destul de sigur pentru a fi nesigur de asta, dar niciodata suficient de nesigur pentru a nu o face |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 25/10/2008 10:34 Titlul subiectului: |
|
|
prima data aud
eo sincer dintre autorii pe care ni'i impun la scoala am citit unica carete care intr'adevar mi'a placut... si chiar de'ar fi sa explic nush de ce
Cel mai iubit dintre pamanteni - Marin Preda
in rest... i'am zis acu lu my aunt sa'mi mai aduca carti - asa la gustu' ei... sa mai citesc si eo ceva k degradez complet... nici macar n'am ce citi  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 25/10/2008 10:47 Titlul subiectului: |
|
|
bah cu twilightu vostru.....peste tot dau de el....nici nu am citit catusi de putin din el si deja visez
AM VRUT SA MI-L CUMPAR IERI DA NU L-AM GASIT stie careva pe unde se ascunde o carte si pt mine > _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 25/10/2008 12:10 Titlul subiectului: |
|
|
probabil fiindca s-au vandut..eu luasem ultima carte ..dar dupa au mai aparut si chiar multe..eu zic sa cauti in diverta..carrefour..nuj...la toate libariile..si chiar ti-o recomand cu caldura.....e DIVINA....CEA MAI FRUMOASA CARTE PTR ADOLESCENTI DIN TOTDEAUNA!!!!!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
rain_lover17 newbie

Data inscrierii: 22/Sep/2008 Mesaje: 50 Localitate: undeva pe TERRA .....
|
Trimis: 25/10/2008 21:06 Titlul subiectului: |
|
|
| anomis a scris: | .si chiar ti-o recomand cu caldura.....e DIVINA....CEA MAI FRUMOASA CARTE PTR ADOLESCENTI DIN TOTDEAUNA!!!!!  | eu numai adaug P.S ea stie ce zice  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 26/10/2008 14:27 Titlul subiectului: |
|
|
stiti kre e replica mea  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 06/05/2009 23:09 Titlul subiectului: |
|
|
capitolu carti waa.. ador sa citesc ;x mai ales romane dramatice (recunosc pana acum nu am citit decat fan ficuri sh bezni desenate dramatice);x
dak as face un top 3 as zice
1. twilight series [ in engleza ca de avem pretentii :D +midnight sun (too bad k nui terminata)]
2. hp7
sh 3. divortu in inalta societate de plum sykes .
in rest ca lectura de ocuparea a timpului orice e in colectia chic de la polirom :D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 09/05/2009 16:01 Titlul subiectului: |
|
|
confessions of a shopahoolic!!!!!!! cea mai tare nush krte la kre sa fi ras mai mult!!!! sophie kinsella-i cea mai thare!  |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 59 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 09/05/2009 21:23 Titlul subiectului: |
|
|
hai sa va zic un secret...dak nu incepeam eu cu obsesia mea pt romane de tip chic-lit sormea nu se atingea de ele ...eu ador sa citesc romanele chic-lit defapt imi place sa citesc in general...am citit aproape toata colectia de la polirom...shi da...sophie kinsella chiar k e super...un top?
1.Colectia HP
2.Eclipsa de Stephanie Mayer
3.Colectia Chic de la Polirom
shi dak ma intrebati de autori romani...
1.I.L.Caragiale
2.Liviu Rebreanu
3.Mircea Cartarescu _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 18/05/2009 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
hermione mi-a placut cat de aprinsa scrii de haruki murakami si m-am gandit sa imi iau si eu ceva carti nu cont cum ...e-book sau carte carte...ca deh curiozitatea...
Viata pe un Peron de Octavian recomand sa o cititi daca vreti sa va recunoasteti conceptiile despre viata in general...oricum e tare cartea... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 18/05/2009 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
mam apucat de angels&demons pac-pac :X:X e mega :X _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 20/05/2009 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
so acum citesc "cei trei muschetari" si de-abia astept sa le gat ca sa ma pot apuca de "Dupa 20 de ani". si mai citesc si "breaking dawn". am mai citit "twilight" si "new moon" si "eclipse". _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 26/05/2009 22:22 Titlul subiectului: |
|
|
traiasca moara cu noroc nush dak o mai citesc... aman de vreo 5 ani credeti k mai are rost? |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 27/05/2009 10:09 Titlul subiectului: |
|
|
neah.. lasate de tot d ea =))) mam apucat de Blood Canticle de Anna Rice. omg omg. merita citita sa moara frantza :X:X _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 27/05/2009 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Drada a scris: | | so acum citesc "cei trei muschetari" si de-abia astept sa le gat ca sa ma pot apuca de "Dupa 20 de ani". si mai citesc si "breaking dawn". am mai citit "twilight" si "new moon" si "eclipse". |
3 muschetari!!
cea mai tare carte pe care am citit'o vreodata!
apoi urmeaza "Dupa 20 de ani".... crede'ma Drada, merita citita...
dar nici Viconte de Bragelogne (cred k asa s scrie ) nu e mai rea
e o continuare la "Dupa 20 de ani" ... :X superba :X am plans la sfarsit, cand am terminat de citit totul... mai este o ultima carte, "Fiul lui Porthos", pe care am si citit'o, dar difera stilul de a scri, si apoi m'am informat si am aflat ca e posibil sa n'o fi scris A. Dumas, ci altcineva, numindu'se el  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 27/05/2009 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Drada a scris: | | so acum citesc "cei trei muschetari" si de-abia astept sa le gat ca sa ma pot apuca de "Dupa 20 de ani". si mai citesc si "breaking dawn". am mai citit "twilight" si "new moon" si "eclipse". |
3 muschetari!!
cea mai tare carte pe care am citit'o vreodata!
apoi urmeaza "Dupa 20 de ani".... crede'ma Drada, merita citita...
dar nici Viconte de Bragelogne (cred k asa s scrie ) nu e mai rea
e o continuare la "Dupa 20 de ani" ... :X superba :X am plans la sfarsit, cand am terminat de citit totul... mai este o ultima carte, "Fiul lui Porthos", pe care am si citit'o, dar difera stilul de a scri, si apoi m'am informat si am aflat ca e posibil sa n'o fi scris A. Dumas, ci altcineva, numindu'se el  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 27/05/2009 20:55 Titlul subiectului: |
|
|
recitesc cei 3 mushetari si dupa 20 de ani. Le-am citit cand eram mai mica si citeam 2 pagini..mai saream 5 ) s itto asa . nu imi prea placeau.
Acum k m-am apucat din nou de ele imi dau seama ca sunt woow :x .
Superbe. Formidabile si mirificee :x
[o la mine ce vocabular ) ] in finee .. va recomand seria muschetarilor <33 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
forever.young newbie

Data inscrierii: 24/Iul/2009 Mesaje: 40 Localitate: Arad, Romania
|
Trimis: 24/07/2009 11:19 Titlul subiectului: |
|
|
momentan citesc "Agonie si Extaz" de Irvin Stone. E ceva despre Michelangelo. Mai multe nu stiu pentru ca abia am inceput cartea.
In rest imi place sa citesc carti cu tenta istorica sau despre intamplari petrecute in alta perioada. Preferatele mele sunt cartile de Jane Austen, Charlotte Bronte, Emily Bronte, etc. _________________
"I'm happy to be alive. I'm happy to be who I am." |
|
| Sus |
|
 |
|