reading
Du-te la pagina 1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> The Club
Autor Mesaj
Akaete
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
Akaete

Data inscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: 11/08/2009 19:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da mie mi`e lene sa ma car la biblioteca sau sa dau bani pe carti :hmm: ...iar la calc-nah,nu у interesant.
Insa cititul nu e valabil doar pentru carti :D...yo ador sa citesc ficuri psihologice,mari,greoaie,aeriene,dramatice(valabil pentru paringurile la care nu`s shipper)....nush....unele ficuri sunt CHIAR mai bune ca cartile.De ex aceeasi trilogie a lui Jude(doamne,cat am plans la ea,la nimic nu am mai plans atat.Pentru ce dracu` citisem a treia parte,cine m`a pus?Mi`am zis doar:Violeta,nu o citi,o sa`ti para rau,da na...)...cred ca sa o scoti la printer sar primi cu marimea de o carte...singura diferenta e ca autorul nu primeste bani pe ceea ce scrie.
Imi mai place sa citesc chestii psihologice,despre devieri si patalogii genitale si psihice(mnoh,ce ma atarge tema asta).
Sincera sa fiu,nu cred ca`l voi citi candva pe Murakami.E atat de popular ca mi`e rau....singurul autor japoez pe care l`am citit e Osamu Dazai,"Amurgul"....a fost...tare.Atat de subtil,elegant chiar,a aratat decaderea aristocratiei japoneze,si incercarile neglijente a unei biete aristocrate ce a trecut de razboi de a fi puternica chiar si atunci cand e singura.Insa,sa fiu cinstita,nu cred ca Dazai stie ce e aia dragostea daca a descris`o asa mizerabil.
Plus,"Foc in Pavilionul de Ceai"бву un autor american.
A aratat intocmai relatiile intre Japonia postbelica cu restul lumii:japonezii ii considera pe ceilalti niste neghiobi needucati si fara cultura(da,sunt îndeajuns de rasisti) si restul ii considera pe japonezi niste gunoaie cu ochii mici si dermă galbena.Mi se pare insa ca si acum e asa.Si o fata franco-amricana care nimerise in toate astea la 9 ani.
Sincera sa fiu,acolo у descrisa superb cultura tarii,insa personajele aproximativ toate imi sunt antipatice.In special Yukako,beee....da asa,recomand ^^
Am mai citit un roman despre Japonia,cik,si nu mi`a placut deloc."Sayonara" se numea,paremi`se...De james Michener.Fetele japoneze acolo aratu chiar toate ca niste prostituate,iar americanii...uuuf!Ce urasc eu americanii dupa cartea asta!Au fost prezentati foarte viu.Intr`o lumina rea.
Hm."pe Aripile Vantului" cred ca toti au citit,dar imi place mai mult cartea decat filmul.Si nu mi`a placut continuarea de alta autoare,beeee :closedeyes:
Sii..si...si nu mai tin minte.Daca citesc carti,sunt cel mai des in rusa si nu`mi pasa de denumire,atata timp cat stiu despre ce ^^
Si totusi prefer ficurile...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 11/08/2009 23:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momentan citesc cel mai iubit dintre pamanteni
am terminat elevul dima dintr`a saptea
urat deznodamant
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> The Club Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro