| Autor |
Mesaj |
Cristina newbie

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 37 Localitate: Onesti
|
Trimis: 27/11/2007 09:49 Titlul subiectului: Vise...Cosmaruri... |
|
|
Deci...in acest topic putem discuta linistiti despre visele si cosmarurile noastre... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 27/11/2007 22:51 Titlul subiectului: |
|
|
poate shi niste previziuni despre viitor
mdah.. eu am visat ca am luat un 7 in teza la mate - cel mai recent vis _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 30/11/2007 10:23 Titlul subiectului: |
|
|
eh.. am vise frumoase dar uneori si cosmaruri
off:aprp de teza la mate.. tre sa iau de la 8 in sus
on:cel mai recent vis al meu era k ma dusesem la un baiat kre il plac deosebit de mult acasa deasemenea maierau niste prieteni si asa mai departe, nu povestesc tot  _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 28/12/2007 19:59 Titlul subiectului: |
|
|
aseara l-am visat p harry...nush dak ma credeti da e adevarat..asa mi s intampla mereu knd citesc cartile ku harry potter
a si akum vreo 2 noptzi l-am visat p dumbledore  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
ruxita goblet of fire

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 1078 Localitate: pe undeva langa ploiesti
|
Trimis: 03/01/2008 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
eu nici nu mai imi amintesc ce visez peste noapte(de cele mai multe ori)  _________________
Be comfortable in your OWN skin,and let animals keep theirs |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 04/01/2008 00:58 Titlul subiectului: |
|
|
hmmm eu tot cred in faza ca visele sunt dezvaluiri ale subconstientului... presupun ca unii dintre voi stiu teoria... cand constientul "doarme", subconstientul preia controlul si emotiile sau pur si simplu nereguli in organism ne sunt dezvaluite sub forma viselor...
ca tot veni vorba, nu am mai visat de mult... sau am uitat întocmai cand mam trezit spooky... _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 04/01/2008 14:01 Titlul subiectului: |
|
|
hmmm....acum in vacantza am visat ca eram la scoala...de vreo 2 nopti visez..oare mi-o fi dor de ea??  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 04/01/2008 19:41 Titlul subiectului: |
|
|
| mikyangy a scris: | hmmm....acum in vacantza am visat ca eram la scoala...de vreo 2 nopti visez..oare mi-o fi dor de ea??  |
mai stii? desi inca nam auzit de asa ceva... ceva simptome mai specifice?iti faci temele?citesti carti de care nai necesitate la scoala?teai apucat sa inveti?tiai pus un calendar pe perete cu "scoala mea iubita" ( )?daca da... e grav, treci la terapie intensiva...
eu sunt sigura ca am visat ceva, dar nu mai stiu ce  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 04/01/2008 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
hmm...sincer m-am apucat de teme...carti nu citesc,mai ales in vacantze din aste scurte...de invatzat nu-mi invatz ajea de devreme pentru ca uit...poate in ultima zi ...si calendar nu mi-am pus...mai ales cu "scoala mea iubita"  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/01/2008 17:14 Titlul subiectului: |
|
|
l'am visat p un boy din scoala d care imi place si la care m'am gandit toata searaaa...  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
nico chamber of secrets

Data inscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 168
|
Trimis: 30/01/2008 14:35 Titlul subiectului: |
|
|
aseara am visat ca eram urmarita de fantome  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/01/2008 14:40 Titlul subiectului: |
|
|
tareee
eu am doarmit asa bn...am visat multe kestii dar nu mai tin minte ce... _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 23/03/2008 00:13 Titlul subiectului: |
|
|
| hermione a scris: | aseara l-am visat p harry...nush dak ma credeti da e adevarat..asa mi s intampla mereu knd citesc cartile ku harry potter
a si akum vreo 2 noptzi l-am visat p dumbledore  |
cand am citit carte a 7-a si yo am visat ca sunt cu harry,ron si hermione  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 23/03/2008 00:21 Titlul subiectului: |
|
|
in timp ce citeam si eu am visat cu ei ...da erau vise frumoase nu cosmaruri
aseara am visat ca ma scufuns in nisipuri miscatoare...si cand sa imi ajunga la cap...sa fiu ingropata cu totul....mi-o sunat ceasu'  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
viperin newbie

Data inscrierii: 21/Mar/2008 Mesaje: 27 Localitate: HogWarts
|
Trimis: 24/03/2008 12:28 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca nu am mai visat de vreo...aproape 1 an  _________________ The Chamber of Secrets has been Unlocked!! |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 24/03/2008 17:48 Titlul subiectului: |
|
|
Noaptea asta am visat ceva legat de biserica ... lumanari, popa ... etc ... eram in biserica si cautam o lumanare sa aprind  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
power94 newbie

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 44 Localitate: undeva-n Romania
|
Trimis: 28/04/2008 15:35 Titlul subiectului: |
|
|
si io m-am visat odata cu george si fred si tin minte ca eram la un hotel si cineva omora toti oamenii si am scapat pentru ca stiam ce se va intampla k mai avusesem visul, dar ei nu erau si ei erau my best friend
si in visul cu ei ii intrebam cum or facut toate alea.
si punctul culminant e ca eu vorbeam cu ei in engleza si stiam la perfectiune ca eu is a8a si nush chiar toate cuvintele si pe langa ca mai vb cu ei, mai si intelegeam si dupaia or inceput sa vb cu mine in romana!!
sau seara, dupa ce citeam cateva parti din carte, noaptea visam ceea ce am citit
ceva de genul unui movie  |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02/06/2008 15:35 Titlul subiectului: |
|
|
eu m-am apucat sa citesc din nou harry potter si piatra filozofala si am visat aseara ca m-a mancat fluffy pt ca nu ii placea cum cant...si apoi m-a trrezit mama... _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 02/06/2008 15:46 Titlul subiectului: |
|
|
gosh dude ce tare o fost faza
nu ii placea cum canti  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 04/06/2008 18:44 Titlul subiectului: |
|
|
azi seară am visat ca am cantat mult..faceam pe soprana ..si apoi am ramas fara voce..si apoi m-am dus in frigider ca sa beau apa ...si m-o inchis cineva acolo ..si dimineata o venit mami sa isi ia ceva din frigider si m-o gasit pe mine acolo si frigiderul gooooool si eu cu vreo 10 kg in plus  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 04/06/2008 18:57 Titlul subiectului: |
|
|
=)) =))=))=))
deci nu mai pot
cu 10 kg in plus  |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 05/06/2008 09:42 Titlul subiectului: |
|
|
lol hai ca a fost tare
eu aseara am visat ca ma alerga cineva sa ma omoare si cand m-am trezit eram transpirata toata _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 06/06/2008 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
ce nasol..bine k a trecut  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
rain_lover17 newbie

Data inscrierii: 22/Sep/2008 Mesaje: 50 Localitate: undeva pe TERRA .....
|
Trimis: 05/10/2008 00:37 Titlul subiectului: |
|
|
iak am visat ji io ceva .... ei nu cam diferit de alte visuri (k eu cam am "norocul" sa visez de astea)
asa dar: eram intr-o tara straina nush unde si ....am ramas fara pasapoarte (mai eram cu cineva dar...nu tin minte cu cine ) si fugeam de nush cine .....tot fugeam si fugeam si fugeam si....s-a terminat visu' cum io ii apucam FESELE lu' unu....nush de unde s-a luat
iak naa ce vise am io .  |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 10/10/2008 00:31 Titlul subiectului: |
|
|
Ce vis! La tine toate visurile is ticnite!
Eu de cateva zile tot visez profi si profe! Idiotii!
Is cosmaruri! Numai school si school!
ps: Maria ce'i cu avu' ala ... si tu cu Twilight?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

|
Trimis: 10/10/2008 13:50 Titlul subiectului: |
|
|
pai eu am visat ca tot fugem pe sub un pod ca nebuna...si apoi cand s-a terminat podu mi-o sunat ceasu  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 10/10/2008 16:27 Titlul subiectului: |
|
|
eu am visat k m'am schimat cu toata gasca mea de nebuni in scoala din cartier
si deci pan' la urma... scoala aia a realizat portocalie cu verde... cu niste usi de înfățișări IMPOSIBILE si ferestre cu bucatele de gratii
si fugeau profesorii  |
|
| Sus |
|
 |
Gyulya newbie

Data inscrierii: 18/Oct/2008 Mesaje: 64 Localitate: Lost in Twilight
|
Trimis: 21/10/2008 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu visez nimic :|
Adica nu tin minte.
Si imi pare bine...
Cand tin minte vreun vis e o porcarie...
Deci mai bine uit tot  _________________ `Necunoscutul e pus intotdeauna sub semnul intrebarii...`
Just waiting for New Moon!! |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 06/05/2009 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
eu ultima data am visat ca citeam hp 7 sh mereu citeam cate vreo 100-200 d pagini p zi, ajunsesem pe la vreo 500 sh cva sh inchideam cartea sa dorm k era 2-3 noaptea sh a doua zi cand am descxhis cartea sa citesc finalu am observat la e din nou la pagina 300 sh imi ziceam 'a da.. am uitat k o carte facuta la hogwarts.... iar au mai adaugat cva sh iar am ajuns la pagina 300...' sh p urma mam trezit in soc sh cautam cartea sa vad unmde am ramas =))))))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 04/06/2009 13:14 Titlul subiectului: |
|
|
de cateva zile visez mereu cum mama s-a enervat ca am luat 9 inteza la romana si a inceput sa tipe si a zis k pt o teza cu 9 ajung vanzatoare e cam dusa aseara am visat cv in legatura cu banchetul celor de-a 8-a de la noi de la sc  |
|
| Sus |
|
 |
|