| Autor |
Mesaj |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 15/06/2009 17:26 Titlul subiectului: |
|
|
ultima data am visat ca ii luam interviu la un tip pe care l-am recunoscut in Germania si la inca doua trupe-Panik si Us5. se facea ca cica lucrez pe "Seventeen". si dupa aia am visat ca ma mers la o gala de film cu Tom Kaulitz si cu Jackson si apoi o venit Alina-ciufux, o colega-stie Ciuciumuciu la cn ma refer, si s-a dat la Tom si eu am sarit si i-am bagat mana in par si am lasat-o chela.
atat de bine dispusa m-am trezit in dimineata urmatoare.  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: �ŦİMİ�Ħ�ARẢ�
|
Trimis: 28/08/2009 17:37 Titlul subiectului: |
|
|
Eu visez tot felu' de nebunii,dar nu foarte des...Deceva timp am recitit seria Harry Potter si am visat cu HP,normal...Mi-e dor de scoala si visez cu scoala...Si cand visex ceva interesant,uit totul cand ma trezesc...Si am observat ca am forța de a face ce vreau in visul meu,pot sa controlez actiunile...Dar de cele mai multe ori,ori mi s-a opus un personaj,ori,de ex:am vrut sa fiu iubita lu' nush cine si m-am trezit ca eram iubita lu' un coleg tare enervant
Odata,am visat ca eram la scoala si am fost chemata la tabla sa scriu ceva in maghiara (cum sunt pe jumatate unguroaica,am scris bine cuvantul) dar toata societatea din clasa a inceput sa rada si am inceput sa ma paruiesc cu o fata cu kre nu sunt tocmai prietena si i'am zis : Da,te crezi mai tare,nu?
O prietena de-amea are vise tare funny...Era indragostita de un baiat(culmea ,prietenu' meu) si o visat ca se casatorea cu el Si cica knd sa spuna ea "Da" o trezit-o mama ei k intarzia la scoala
Daca mai visez ceva va povestesc
Edit: De numeroase ori zice mama k vorbesc in somn,sau rad Sau ma bat Odata m-am trezit si am zis : Na,bine,ti-ai incheiat pledoaria? Si io n-am mai folosit cuvantul asta niciodataaa Poate ca mi-ar sta bine intr-un post juridic,nu?  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 28/08/2009 18:14 Titlul subiectului: |
|
|
ultimu vis a fost ca eram gay<33 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 11/09/2009 15:31 Titlul subiectului: |
|
|
de cateva noptii incoace il visez pe Alex(Soparla) de la Animal X, don't know why?
azi noapte am visat ca am facut o sedinta foto cu Candy, Alex, Serban si Mihai. weird and spooky  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 11/09/2009 22:31 Titlul subiectului: |
|
|
| io am visat ca eram la liceu in întâia zi si ma impiedicam de toate chestiile care erau prin zona, nici nu puteam urca sau cobori scarile ca ma duceam de-a dura. bine ca a fost doar un vis |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 11/09/2009 22:49 Titlul subiectului: |
|
|
| Be.Your.Self. a scris: | de cateva noptii incoace il visez pe Alex(Soparla) de la Animal X, don't know why?
azi noapte am visat ca am facut o sedinta foto cu Candy, Alex, Serban si Mihai. weird and spooky  |
candy.... like ... me?  |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 11/09/2009 23:15 Titlul subiectului: |
|
|
Candy as in you, yes.
a fost destul de misto visu, dar nu stiu de unde a iesit asa ceva. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 03/10/2009 14:05 Titlul subiectului: |
|
|
In general tema viselor e ceva cam cicalitor pentru mine-mama are ceva cu ea.Mereu viseaza prostoii si mereu e la ea "nu de bine".
M`a visat nu demult pe mine insarcinata(domn`u sa ma pazeasca in urmatorii 10 ani!),ca tatameu mi`a dat 2 dolari si eu pentru ei m`am dus de la ea...asa si repeta in foiecare zi:"Ma vei parasi pentru 2 dolari!"....pf...
Eu sunt de parere ca visele(visurile?) nu sunt nimic altceva decat imaginatia...adica toate emotiile stranse ziua in cap isi dau drumul prin intermediul viselor.De obicei dorm fara ele,lucru ce ma bucura.
Nu suport cand ceva imi strica visul,iar eu simt perfect durerea prin somn-lucru des,pentru ca ma intind si ma lovesc de ceva foarte des.Sa`mi stric visul de vreo ori pe noapte?Nu,merci.
Vise ...tin minte un vis din copilarie-aveam vreo 4 ani.Am visat atunci ca m`a prins o turma de babuni si voiau sa ma taie cu cutitele si bananele :|...brr...
in rest mai tin minte cateva vise vechi,insa nici unul recent,pentru ca 1.Nu le atrag atentia si 2.Chiar daca as vrea,nu le`as tine minte,nu am loc pentru ele. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 03/10/2009 14:11 Titlul subiectului: |
|
|
| de întocmai si eo, ultimii 2-3 ani nu prea visez. adik cum... in comparatie cu ceilalti. acuma visez doar knd mi s`o adunat numeroase in cap. in ultimu` timp am avut multe probleme si mno... mi s`o adunat. o fost un vis ciudat, dar ma rog, nu prea le bag in seama :-j |
|
| Sus |
|
 |
|