|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 20/02/2008 20:50 Titlul subiectului: Severus Snape |
|
|
Mamaaa!!! Nu am vazut nici un topic cu Severus Snape. Imi place foarte mult. Imi place si rolul, si cum arata; are o voce superba .. si un caracter .. umfff .. .. Eu, de exemplu, nu imi imaginez aceasta nebunie HP fara acest personaj!
hai spunetziva parerile despre Severus Snape/Alan Rickman
Poze cu Severus:
Asa arata actorul Alan Rickman, care il interpreteaza pe prof. Severus Snape in filmele HP:
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 20/02/2008 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Wow! ce diferenta intre primele poze shi ultima!!!  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 20/02/2008 21:45 Titlul subiectului: |
|
|
mdaa. . .e diferentza mare
---------------------------------------------------------------------------------
Despre Prof. Severus Snape (Plesneala)
Amestec de severitate (indicata chiar si de nume) si fascinatie, profesorul Plesneala este in acelasi timp un personaj cumplit de indragit dar si nesuferit, obiectiv si subiectiv, adversar si aparator al lui Harry. Cu siguranta ca v-a atras atentia in mod deosebit, si, poate, un rol in plus in aceasta atractie exercitata asupra voastra, l-a avut si modul in care actorul Alan Rickman i-a dat viata pe marile ecrane.
In cele ce urmeaza vom prezenta anumite elemente ce il caracterizeaza pe Snape, cautand sa il conturam cat mai apropiat de ceea ce scriitoarea J.K.Rowling a intentionat cu el: crearea unui personaj fascinant.
Cum arata Severus Snape
Pe scurt si extraordinar de schematic, el este un barbat slab, avand in jur de 37 de ani, cu un par negru, gras si lung pana la umeri, ochi obsidian foarte patrunzatori, piele deschisa la culoare, palid, dinti ingalbeniti, inegali, nas carn si degete destul de lungi si subtiri
Ce stim despre trecutul sau
Despre trecutul sau nu cunoastem nespus de numeroase lucruri. Stim ca a ajuns la Hogwarts cunoscand teribil de multe vraji, mai multe decat multi dintre elevii din ultimul an chiar! Era prieten cu un grup de Viperini, care, aproximativ in totalitate, au devenit devoratori ai mortii, si aici trebuie sa il includem si pe el. La un moment dat, insa, se pare ca a parasit tabara lui Voldemort si a inceput sa spioneze pentru Dumbledore, asumandu-si astfel un risc imens.
Un alt formă important al trecutului sau, care, de altfel, se pare ca l-a si marcat destul de mult, a fost si adversitatea dintre el si grupul format din Sirius Black, James Potter, Remus Lupin si Peter Petigrew, din care a avut, se pare multe de suferit. Am aflat, in cartea a 5 a ca James Potter era destul de mitocan in ceea ce il priveste, si ca nu scapa prea multe ocazii de a-l sicana.
In plus, este cunoscuta intamplarea cand Sirius Black era aproape sa il trimita pe Snape la moarte, indemnandu-l sa intre in tunelul de la Salcia Batausa, acolo unde Lupin, transformat in varcolac, reprezenta un pericol pentru oricine ii iesea in cale. Spre totalul sau incomfort psihic, Snape a fost salvat din acel pericol de moarte de nimeni altul decat James Potter, dusmanul sau cel mai mare, fapt interpretat de Snape ca reactie al temerii lui James de a fi tras la raspundere pentru urmarile unei eventuale tragedii.
Mai stim despre Snape ca este foarte razbunator. Astfel, se pare ca ura acumulata pentru James in decursul anilor de scoala (nu stim ce s-a intamplat dupa), este rasfransa asupra lui Harry, copilul lui James, si doar tarziu, in cartea a 5 a, Snape da semne ca i-ar fi mila de Harry.
Snape a inceput sa predea la Hogwarts cand avea in jur de 23 de ani, si dupa toate informatiile, preda de 14 ani la Hogwarts atunci cand Harry este in anul 5. Desi este deosebit de dornic sa predea la materia Aparare împotriva Magiei Negre (DADA), si ca solicita acest post de cate ori are ocazia, dar niciodata nu are succes in acest sens, si de fiecare data trenuie sa se multumeasca cu postul de Potiuni. Intr-un interviu, J.K.Rowling a spus ca motivul pentru care Dumbledore nu vrea sa ii dea postul de DADA este ca acest lucru “ar scoate ce e mai rau din el”.
Alte elemente legate de Snape
este seful Casei Viperinilor, si acest post pare sa i se potriveasca întocmai ca o manusa. Favorizeaza elevii din Casa sa, si ii dezavantajeaza pe cei din celelalte Case. Este subiectiv in aceasta privinta, si de aici rezulta si o sursa mare de antipatie indreptata impotriva lui
nu l-a putut suferi pe Lockhart, si se pare ca dusmania lui pentru acesta din urma a fost mai mare decat la restul profesorilor. Un motiv in plus ar fi chiar faptul ca Lockhart fusese desemnat profesor de DADA.
Snape pare a fi speriat de prezenta lui Moody. De multe ori il vedem cam tensionat cand Moody Ochi Nebun este prin preajma, avand deseori un gest de a-si duce mana la semnul intunecat de devorator al mortii. Sa nu uitam, insa, ca Moody a fost un Autor foarte capabil, in timp ce Snape a fost devorator al mortii
Dumbledore are mare incredere in el, si se pare ca il implica foarte mult in lupta impotriva lui Voldemort. Motivele acestei increderi totale nu le stim, putem face doar supozitii
este foarte ambitios si de multe ori isi impune propria vointa, netinand cont de ordinele primite, si pare a fi foarte dornic de recunoasterea meritelor
este contrastant in comportament: uneori il vedem avand un calm imperturbabil, si alteori foarte agitat. Pare ca uraste tot ce este legat de romantism
Ii place logica, si vedem asta din proba pe care el o pune in apararea pietrei filosofale, si de asemeni, vedem ca este pasionat si de poezie
Aptitudinile cunoscute ale lui Snape
Printre cele mai importante aptitudini ale lui Snape putem mentiona:
este bun la poezie, daca observati (mai ales cartile in engleza), vorbeste îndeajuns de mult intr-un mod poetic, artistic (a se vedea discursul sau de la prima ora de Potiuni, cand Harry era in anul 1, si de asemeni, il vedem in aceasta ipostaza evidenta in anul 5, la prima lectie de oclumantie)
este, evident, foarte priceput la potiuni. Pe langa faptul ca preda intr-un mod stralucit la aceasta materie la Hogwarts, elevii sai avand rezultate foarte bune la NOV-uri, il vedem pregatind si potiuni foarte complexe, cum ar fi potiunea pentru oprirea efectelor de om-lup pentru Lupin, in anul 3, sau puternica potiune Veritaserum, care, facuta de el, pare extrem de usoara
este un arbitru de Vajthat, si il vedem in anul 1 in aceasta ipostaza, deci credem ca este si un bun jucator
este un bun conducator, si il vedem in toti anii ca fiind conducator al casei Viperinilor, unde, in mod evident, daca nu ar fi avut calitatile necesare, nu ar fi putut sa se mentina.
este talentat la magie neagra, a avut rezultate excelente cand era elev, la aceasta materie. De asemeni, urmareste foarte mult sa ajunga profesor la DADA
isi onoreaza datoriile, si il vedem mai ales in anul 1, dar si dupa aceea, cum cauta sa il protejeze pe Harry
este un bun duelist, ridiculizandu-l pur si modest pe Lockhart in anul 2. Il mai vedem deseori executand niste vraji spectaculoase, fiind foarte sigur si nelasand nici un dubiu asupra calitatilor sale in aceasta privinta
are bune calitati pentru spion, efectuand aceasta activitate ani de zile pentru Dumbledore. Nu se teme de riscuri, si se pare ca este foarte eficient. Il vedem si in cartea a 5 a efectuand aceasta activitate
este foarte bun la legilimantie si oclumantie, si vedem acest lucru in cartea a 5 a.
------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 24/04/2008 14:45 Titlul subiectului: |
|
|
| Liudka_Hermy a scris: | mdaa. . .e diferentza mare
---------------------------------------------------------------------------------
Despre Prof. Severus Snape (Plesneala)
Amestec de severitate (indicata chiar si de nume) si fascinatie, profesorul Plesneala este in acelasi timp un personaj foarte indragit dar si nesuferit, obiectiv si subiectiv, adversar si aparator al lui Harry. Cu siguranta ca v-a atras atentia in mod deosebit, si, poate, un rol in plus in aceasta atractie exercitata asupra voastra, l-a avut si modul in care actorul Alan Rickman i-a dat viata pe marile ecrane.
In cele ce urmeaza vom prezenta anumite elemente ce il caracterizeaza pe Snape, cautand sa il conturam cat mai apropiat de ceea ce scriitoarea J.K.Rowling a intentionat cu el: crearea unui personaj fascinant.
Cum arata Severus Snape
Pe scurt si extraordinar de schematic, el este un barbat slab, avand in jur de 37 de ani, cu un par negru, gras si lung pana la umeri, ochi obsidian deosebit de patrunzatori, piele deschisa la culoare, palid, dinti ingalbeniti, inegali, nas carn si degete lungi si subtiri
Ce stim despre trecutul sau
Despre trecutul sau nu cunoastem teribil de multe lucruri. Stim ca a ajuns la Hogwarts cunoscand nespus de multe vraji, mai numeroase decat multi dintre elevii din ultimul an chiar! Era prieten cu un grup de Viperini, care, aproximativ in totalitate, au realizat devoratori ai mortii, si aici trebuie sa il includem si pe el. La un clipă dat, insa, se pare ca a parasit tabara lui Voldemort si a inceput sa spioneze pentru Dumbledore, asumandu-si astfel un risc imens.
Un alt aspect important al trecutului sau, care, de altfel, se pare ca l-a si marcat destul de mult, a fost si adversitatea dintre el si grupul format din Sirius Black, James Potter, Remus Lupin si Peter Petigrew, din care a avut, se pare multe de suferit. Am aflat, in cartea a 5 a ca James Potter era îndeajuns de mitocan in ceea ce il priveste, si ca nu scapa prea multe ocazii de a-l sicana.
In plus, este cunoscuta intamplarea cand Sirius Black era aproape sa il trimita pe Snape la moarte, indemnandu-l sa intre in tunelul de la Salcia Batausa, acolo unde Lupin, transformat in varcolac, reprezenta un pericol pentru oricine ii iesea in cale. Spre totalul sau incomfort psihic, Snape a fost salvat din acel pericol de moarte de nimeni altul decat James Potter, dusmanul sau cel mai mare, fapt interpretat de Snape ca reactie al temerii lui James de a fi tras la raspundere pentru urmarile unei eventuale tragedii.
Mai stim despre Snape ca este cumplit de razbunator. Astfel, se pare ca ura acumulata pentru James in decursul anilor de scoala (nu stim ce s-a intamplat dupa), este rasfransa asupra lui Harry, copilul lui James, si doar tarziu, in cartea a 5 a, Snape da semne ca i-ar fi mila de Harry.
Snape a inceput sa predea la Hogwarts cand avea in jur de 23 de ani, si dupa toate informatiile, preda de 14 ani la Hogwarts atunci cand Harry este in anul 5. Desi este foarte dornic sa predea la materia Aparare Contra Magiei Negre (DADA), si ca solicita acest post de cate ori are ocazia, dar niciodata nu are succes in acest sens, si de fiecare data trenuie sa se multumeasca cu postul de Potiuni. Intr-un interviu, J.K.Rowling a spus ca motivul pentru care Dumbledore nu vrea sa ii dea postul de DADA este ca acest lucru “ar scoate ce e mai rau din el”.
Alte elemente legate de Snape
este seful Casei Viperinilor, si acest post pare sa i se potriveasca întocmai ca o manusa. Favorizeaza elevii din Casa sa, si ii dezavantajeaza pe cei din celelalte Case. Este subiectiv in aceasta privinta, si de aici rezulta si o sursa mare de antipatie indreptata impotriva lui
nu l-a putut suferi pe Lockhart, si se pare ca dusmania lui pentru acesta din urma a fost mai mare decat la restul profesorilor. Un pretext in plus ar fi chiar faptul ca Lockhart fusese desemnat profesor de DADA.
Snape pare a fi speriat de prezenta lui Moody. De multe ori il vedem cam tensionat cand Moody Ochi Nebun este prin preajma, avand deseori un gest de a-si duce mana la semnul intunecat de devorator al mortii. Sa nu uitam, insa, ca Moody a fost un Autor foarte capabil, in timp ce Snape a fost devorator al mortii
Dumbledore are mare incredere in el, si se pare ca il implica foarte mult in lupta impotriva lui Voldemort. Motivele acestei increderi totale nu le stim, putem face doar supozitii
este foarte ambitios si de multe ori isi impune propria vointa, netinand cont de ordinele primite, si pare a fi foarte dornic de recunoasterea meritelor
este contrastant in comportament: uneori il vedem avand un calm imperturbabil, si alteori foarte agitat. Pare ca uraste tot ce este legat de romantism
Ii place logica, si vedem asta din proba pe care el o pune in apararea pietrei filosofale, si de asemeni, vedem ca este pasionat si de poezie
Aptitudinile vestite ale lui Snape
Printre cele mai importante aptitudini ale lui Snape putem mentiona:
este bun la poezie, daca observati (mai ales cartile in engleza), vorbeste suficient de mult intr-un mod poetic, artistic (a se vedea discursul sau de la întâia ora de Potiuni, cand Harry era in anul 1, si de asemeni, il vedem in aceasta ipostaza evidenta in anul 5, la prima lectie de oclumantie)
este, evident, foarte priceput la potiuni. Pe langa faptul ca preda intr-un mod stralucit la aceasta materie la Hogwarts, elevii sai avand rezultate foarte bune la NOV-uri, il vedem pregatind si potiuni foarte complexe, cum ar fi potiunea pentru oprirea efectelor de om-lup pentru Lupin, in anul 3, sau puternica potiune Veritaserum, care, facuta de el, pare extrem de usoara
este un arbitru de Vajthat, si il vedem in anul 1 in aceasta ipostaza, deci credem ca este si un bun jucator
este un bun conducator, si il vedem in toti anii ca fiind conducator al casei Viperinilor, unde, in mod evident, daca nu ar fi avut calitatile necesare, nu ar fi putut sa se mentina.
este talentat la magie neagra, a avut rezultate excelente cand era elev, la aceasta materie. De asemeni, urmareste foarte mult sa ajunga profesor la DADA
isi onoreaza datoriile, si il vedem mai ales in anul 1, dar si dupa aceea, cum cauta sa il protejeze pe Harry
este un bun duelist, ridiculizandu-l pur si simplu pe Lockhart in anul 2. Il mai vedem deseori executand niste vraji spectaculoase, fiind foarte sigur si nelasand nici un dubiu asupra calitatilor sale in aceasta privinta
are bune calitati pentru spion, efectuand aceasta activitate ani de zile pentru Dumbledore. Nu se teme de riscuri, si se pare ca este foarte eficient. Il vedem si in cartea a 5 a efectuand aceasta activitate
este foarte bun la legilimantie si oclumantie, si vedem acest lucru in cartea a 5 a.
------------------------------------------------------------------------------------
 |
wow cat de super este caracterizarea....bvbvbv nici nu mai am ce sa adaug...e totul akolo...recunosc k in primele 6 carti l-am urat pe snape(dar mi-a fost si mila de el in 5 kand am aflat ce-i facea james)dar de cand am citit ult carte am ramas impresionata...era un rol decisiv snape in aceste carti...categoric  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 24/04/2008 14:47 Titlul subiectului: |
|
|
apropo.ati vazut cum arata alan in filmul Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street?e mega schimbat...akolo joaca mai multi actori din hp...e extra tare  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 24/04/2008 14:54 Titlul subiectului: |
|
|
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 24/04/2008 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 24/04/2008 14:59 Titlul subiectului: |
|
|
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 15/05/2008 17:37 Titlul subiectului: |
|
|
snape e un personaj extraordinar de tare.....e unul dintre personajele mele favorite dar nici nu l-am recunoscut in ultima poza  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 03/06/2008 19:33 Titlul subiectului: |
|
|
Ma inscriu si eu printre fanii Severus Snape/Allan Rickman
Chair ca e personajul preferat a multor fani HP! In primele carti imi placea tare mult de el dar dupa ce am citit cartea a 6a nu-mi venea sa cred ca a fost in stare sa-i tradeze pe toti. Bineinteles ca dupa ce am citit Talismanele Mortii mi-am schimbat parerea
Nu ati scris nimic despre faptul ca el a iubit-o pe Lily Potter toata viata lui. Cei doi sunt perechea mea favorita (evident!). Voua va plac?
Am inceput mai demult sa scriu fan fic despre cei doi, in engleza, dar ma gandesc s-o traduc pt forumul asta dak sunt doritori . Daca vreti, pot incepe oricand! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/06/2008 19:35 Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit cineva care il place pe Snape!!! Deja te iubesc!!!
Sigur ca vreau sa traduci fan-ficul, imi va face mare placere sa'l citesc!!!
(chiar daca nu e perechea mea favorita ... mie imi place snape/hermione, sau snape/pers.nou)  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 03/06/2008 19:44 Titlul subiectului: |
|
|
Mersi despina!!! Si eu t iubesc fiink iti place Snape
Si mie imi place snape/hermione dar totusi putintel mai mult snape/lily fiindcă e fata pe kre el a iubit-o si un baiat kre iubeste atat de mult merita sa fie fericit, chiar dak e doar fan fic
oke! deci incep sa traduc super!!! t anunt knd reusesc sa postez primul capitol  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 03/06/2008 23:22 Titlul subiectului: |
|
|
Waw! a fost mai usor de tradus decat ma asteptam! Am pus întâiul capitol si astept sa vad daca sunt doritori pentru restul capitolelor.
Povestea se numeste *Printul ei*. M-am gandit ca un titlu in romana ar fi mult mai dragutz. Chiar sper sa fie ok
Despina, sper sa fie pe placul tau si abia astept sa-mi spui ce crezi! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/06/2008 01:53 Titlul subiectului: |
|
|
Sigur ca mai vreau cont! E sooper fan-ficul si iti spun deodata, ca pe langa tine, pe Snape il place si Alexa si eu ...
Dar restul, sunt sigura ca iti vor aprecia felul de a scri ... ai talent.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/06/2008 07:39 Titlul subiectului: |
|
|
da si mie imi place snape _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 05/06/2008 11:10 Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult despina
c mega k suntem mai multi carora ne place snape bestial
alexa, dak ai rabdare sa citesti ficuri poate dai o geana si p la al meu  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 10:41 Titlul subiectului: |
|
|
chiar inainte sa vad postul tau am zis ca ma duc sa vad ce fan ficuri noi au mai aparut
orikm snape e foarte tare  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 10/06/2008 12:11 Titlul subiectului: |
|
|
oke alexa... dak il citesti, sa nu uiti sa-mi spui c parere ai pls ms anticipat
apropo, ce alte filme ati vazut in kre joaca Alan Rickman ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 12:39 Titlul subiectului: |
|
|
am citit ficul tau si e super
pai am vazut Sweeney Todd si joaca si el....si bellatrix.... si sunt mai numeroase personaje....printre care si sobo  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 13:04 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am vazut numai HP ... nu vrea sa vad si altele, ca sunt obisnuita doar cu Snape
Am vazut un film, din intamplare, in care Jason Isaacs (Lucius Malfoy) era gay  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 13:52 Titlul subiectului: |
|
|
gay? lol.... _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 10/06/2008 14:04 Titlul subiectului: |
|
|
hehe...
eu am vazut mai multe filme cu el
Sweeney Todd
Snow Cake
Rasputin (m-am culcat la ora 2 atunci k era p pro tv park)
Love actually (super dragutz filmu, chiar dak nu mi-a prea placut rolul lui)
wayy fetelorrr tre sa va uitati la un videoclip in care apare si el
Texas-In demand
E super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deci p bune... imbracat la costum OMG OMG c bine arataaaa cred k am vazut videoclipu ala d 30 de ori p putin
aaa si am vazut si Sense and Sensibility  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
OMG!!! Ce misto e videoclipul!!!
Mai ales dansul!!! Ma dat gata!!! Ce misto danzeaza!!! OMG!!!
Ea mers fetei astea sa faca un videoclip impreuna cu un actor atat de renumit!!!
 _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 10/06/2008 15:01 Titlul subiectului: |
|
|
oooo daaaaa!!! si eu vreauuuuu nu-i perfect |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
OMG! Nu imi place sa dansez, dar cu el as dansa mult mult mult de tot!!!
Apropo ... Alan Rickman mai si canta minunat ... si are o voce admirabila!!!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 10/06/2008 16:38 Titlul subiectului: |
|
|
OMG
m'am uitat si eu la video'ul ala
si jur, jur pe ce vreti k o vedeam pe despina in locul aleia
la kt mi'a facut capul calendar despre Snape, cred ca degraba o sa'l am si in cosmaruri da' deci chiar n'am cuvinte
va spun serios ca aveam senzatia ca e despina acolo, si nu aia.
sis, ai nereguli
sau eu  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
Eu precis am nereguli ... crezi ca nu ma vedeam pe mine in locul ei  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 10/06/2008 17:57 Titlul subiectului: |
|
|
lasa despina, ne facem noi mari si ne apucam de cantat si atunci ne facem un videoclip d ala cu alan........ si invatam si sa dansam  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/06/2008 20:27 Titlul subiectului: |
|
|
wa cat de superb ce mijto danseaza
si am vazut si din sense and sensibility cat de sweeeeet
deci e mult prea tare snape,alan rickman si tot ce tine de el  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 10/06/2008 20:55 Titlul subiectului: |
|
|
| mai are el un film din care am vazut cateva scene si era asa d scuuuuump!!! Cred k ii zice An Awfully Big Adventure, dah nu bag mana-n foc! Oricum, un actor mai bun pt rolul lui Snape nu vor gasi niciodata, chiar cate ecranizari vor face pt HP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|