| Autor |
Mesaj |
SeverusSnape90 newbie

Data inscrierii: 17/Dec/2008 Mesaje: 10 Localitate: Spinner's End
|
Trimis: 12/01/2009 20:17 Titlul subiectului: |
|
|
Despina !!!!!  _________________ Remember this........clearly, fame isn't everything !!! |
|
| Sus |
|
 |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24/03/2009 02:10 Titlul subiectului: Severus Snape |
|
|
Despre Severus Snape...pey nuj chiar inainte sa citesc ultima carte nuj mi-a placut de el si stiam ca este un personaj pozitiv chiar dak avea uneori o atitudine.Pey majoritate lucrurilor despre el s-au cam zis.Consider ca are o poveste un trecut extrem de interesant,dramatic,complicat,profund.Este o personalitate complexa cu umbrele si luminile lui.Este inteligent,foarte destept,este maestrul potiunilor,al Oclumantiei etc.Consider ca este foarte curajos in vedere ca a fost dublu spion si admir mult ca a fost mereu de fracțiune lui Dumbleodore,si ca a ramas de bucată lui,adik ceea ce a facut el era teribil de periculos adik dak isi dadea seama cap-de-mort,el era ca si mort.A facut o treaba buna.El a suferit foarte mult in tinerete:singura femeie pe care a iubit-o in viata lui a fost Lily Evans,o iubire neimpartasita;gasca lui james potter(pe vremea aia nsite mitocani) si-au batut joc de el...si el se razbuna pe harry.
El cand el vede pe harry vede 2 persoane:
1.Cand se uita in ochii verzi ai lui harry este ca si cum Lily Evans l-ar privi inapoi(contacturile vizuale dintre cei 2)plus ca harry avea numeroase calitati de la maica-sa era milos,bun prieten,mereu ajuta pe oricine indiferent de ce era asa...
2.Cand el vede pe harry scrotter:))))este ca si cum ar vedea o clona a lui james...
Si cum spuneam desi el se comporta cu harry ca ultimul...defapt nci nu-mi pasa cum se comporta asta i-a salvat de nenumarte ori viata prin multe modalitati n-are rost sa le enumar ca probabil le stiti deja si nu vreau sa o mai lungesc...
Cand a murit in cartea a 7...ma apucase plansul stiu childlish...dar chiar mi-a parut rau...merita o soarta mai buna...a fost un personaj important al povestii un personaj-cheie si il admir nespus de mult
sper ca nu v-am plictisit |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 24/03/2009 17:54 Titlul subiectului: |
|
|
nop nu ne-ai plictisit! citesc xc cu severus snape
ai nimerit bine si noi am putea sa scriem mult despre el... nu degeaba sunt atatea ficuri cu el p forum  |
|
| Sus |
|
 |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24/03/2009 20:40 Titlul subiectului: |
|
|
danke |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 28/03/2009 18:01 Titlul subiectului: |
|
|
Severus nu a murit si gata. Rowling avea aiureli cand a scris ultima carte. ;) _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 29/03/2009 10:37 Titlul subiectului: |
|
|
mda Despina, cunoastem ideile tale
pakt k nu prea ne conving  |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 16/05/2009 09:49 Titlul subiectului: |
|
|
haha s-a descoperit de ce fuge snape de shampon=)))
http://fc06.deviantart.com/fs37/f/2008/253/0/b/Softy__by_Slinkers.jpg _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/05/2009 12:57 Titlul subiectului: |
|
|
Snape nu fuge de sampon.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 59 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 16/05/2009 13:13 Titlul subiectului: |
|
|
asha zice j.k.rowling ...dar dak tu nu vrei sa fuga atunci nu fuge ...miroase superb
parerea mea sincera shi personala despre plesneala e ca nu e un om rau...doar k e mai rece  _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 16/05/2009 14:06 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | Snape nu fuge de sampon.  |
era o gluma  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 16/05/2009 14:28 Titlul subiectului: |
|
|
| emm a scris: | haha s-a descoperit de ce fuge snape de shampon=)))
http://fc06.deviantart.com/fs37/f/2008/253/0/b/Softy__by_Slinkers.jpg |
pf=)) ce tare e =))
''she touched my hair..she touched my hair " =)) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 18/05/2009 17:12 Titlul subiectului: |
|
|
hahahahahah ce tare  |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 18/05/2009 17:40 Titlul subiectului: |
|
|
tare faza  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/05/2009 21:16 Titlul subiectului: |
|
|
| Alexiss a scris: | asha zice j.k.rowling ...dar dak tu nu vrei sa fuga atunci nu fuge ...miroase superb
parerea mea sincera shi personala despre plesneala e ca nu e un om rau...doar k e mai rece  |
Aici nu se discuta despre parerea mea. Si Rowling nu a zis niciodata ca Severus Snape fuge de sampon, fii serioasa.
Emm - o gluma proasta. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 18/05/2009 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
omg, noroc ca ultimele carti sunt la sormea in camera si nam chef sa ma duc pana acolo... sa vezi sh tu... k in cartea zice k snape fuge de shampon.... fred park a spus asta dupa ce a aflat ca e fugar sh k la omorat pe dumby.... numi pasa dak e o gluma proasta sau nu... era o gluma si punct.  _________________

Ultima modificare efectuata emm la 18/05/2009 22:46, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

|
Trimis: 18/05/2009 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
doamne dar suparacioasa mai esti sincer...
1. autoarea chiar spune ca snape fuge de shampon prin vocea unui personaj
2. harry gandeste mereu k snape are paru slinos...am citit cartzile de doua ori...stiu ce spun
3. era o gluma shi atat...nu era nimic personal...nu am vrut sa te jignim nici p tn nici p snape...asha ca stai chill _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 20/05/2009 19:03 Titlul subiectului: |
|
|
mie mi se pare chiar funny poza aia...adica she touched my hair de la final e tare ..  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

|
Trimis: 20/05/2009 23:21 Titlul subiectului: |
|
|
dap...e emotionant sa vezi k snape a fost indragostit de cineva...pare mai rece asha...dar ce a facut pt harry la sfarsit a fost chiar uimitor... _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/05/2009 00:10 Titlul subiectului: |
|
|
| Alexiss a scris: | doamne dar suparacioasa mai esti sincer...
1. autoarea chiar spune ca snape fuge de shampon prin vocea unui personaj
2. harry gandeste mereu k snape are paru slinos...am citit cartzile de doua ori...stiu ce spun
3. era o gluma shi atat...nu era nimic personal...nu am vrut sa te jignim nici p tn nici p snape...asha ca stai chill |
1. Autoarea nu are cum sa spuna asta prin vocea unui personaj, cartile nu vorbesc dupa cate stiu eu. Oricum, am inteles ce ai avut in vedere, chiar daca nu te-ai exprimat corect.
2. Harry e un tampit si ar trebui sa se priveasca mai prudent in oglinda, dar ii dau crezare. Si eu am citit cartile de doua ori si stiu ce vorbesc.
3. Nu m-ai jignit, doar ca nu imi plac astfel de glume proaste.
4. Prefer sa nu mai vorbesc pe tema asta, oricum nu am cu cine vorbi. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 21/05/2009 06:28 Titlul subiectului: |
|
|
destul de funny pozele dar cam lame. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

|
Trimis: 22/05/2009 16:02 Titlul subiectului: |
|
|
nici eu nu o sa mai continui pe tema asta....insa ash prefera sa nu ma mai jignesti prin comentariile tale _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/05/2009 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu sunt vinovata ca esti prea sensibila. Daca te-am jigit cu ceva, crede-ma ca chiar nu am observat.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 22/05/2009 23:51 Titlul subiectului: |
|
|
eh ghinion.. poate data viitoare totushi iti dau sh tu seama..
but whatever lets end this cause it has no sens at all...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 08/06/2009 16:30 Titlul subiectului: |
|
|
snape chiar ca e cel mai misterios personaj:X:X:X:X
imi place cum l-a conceput autoare:X
imi place parul lui negru:))
si imi place ca e rau cu harry[-( mai merita si el |
|
| Sus |
|
 |
Moony newbie

Data inscrierii: 16/Iun/2009 Mesaje: 29
|
Trimis: 17/06/2009 16:30 Titlul subiectului: |
|
|
Ma enerva la culme Snape.Nu il puteam suporta.Mai ales depa ce am citit cartea a 6-a,imi venea sa il arunc pe geam.
Si a venit si cartea a 7-a la mine in casa.Cand am aflat adevarul,ca Severus nu l-a tradat pe Dumbleodre,am inceput sa indragesc personajul.
Deci dragostea lui pt Lily a fost mai puternica decat dorinta de putere.
Allan a jucat extrem bine acest personaj. |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 17/06/2009 17:52 Titlul subiectului: |
|
|
mda..sh mie imi venea sa arunc cartea a6a p geam =))) eram like ' wtf?! snape prost prost prost!!!' da p urma miam dat seama k nu e cartea mea, ci a lu sormea, si k oricum dak as fi aruncato pe geam, ar fi ajuns in boschetii de langa casa :| asa k mam calmat sh am citit si a7a carte sh am aflat k e chiar cool omu. nu shtiu cum a reushit el sa fie dublu spion =))) [lol cum suna] sh ptr riddle sh ptr dumbledore, da a reushit :D:D e ceva :D  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 17/06/2009 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-a placut de Severus la nebunie de la inceput. am simtit ca e ceva cu personajul asta. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/06/2009 22:02 Titlul subiectului: |
|
|
Toti il plac pe Snape dupa ce citesc cartea a 7-a. Faza deosebita la mine este ca eu il iubesc la nebunie chiar din cartea/filmul 1 si dupa ce am citit cartea a 7-a il iubeam si mai mult, ca l-a omorit pe Dumbly. Severus cred ca niciodata nu voi gasi pe cineva ca el in realitate. E nashpa sa te indragostesti de personajele din carti.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Moony newbie

Data inscrierii: 16/Iun/2009 Mesaje: 29
|
Trimis: 17/06/2009 22:19 Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai mult mi-a placut cum de a reusiot sa se controleza atat de bine in fata lui Voldemort si ca acesta nu si-a dat seama ca de fapt era dublu "agent".
Cred ca a fost capitol meu preferat cel din HP 6 "Strada Fusului" in care a gasit explicatii foarte bune ca sa inlature suspiciunile lui Bellatrix. |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 17/06/2009 22:25 Titlul subiectului: |
|
|
am citit capitolul ala cu sufletul la gura=)))
si in a 7-a carte:x
a murit:(( _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|