|
|
|
| Autor |
Mesaj |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 21/08/2008 17:30 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | hai lasati'ma cu snape al vostru
mare braza k o murit
asa trebuia si gata
sau intr'adevar ati fi preferat sa moare Harry? sau poate Hermione? sau mai stiu eu cine  |
sunt de acord |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 21/08/2008 20:01 Titlul subiectului: |
|
|
Auzi, eu acum cat sunt de enervata si trista pot sa te trimit, stiai? Mai bine taci sa nu fie sfada.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 21/08/2008 20:24 Titlul subiectului: |
|
|
hello da ce ati patit
numa nu va certati si nu mai faceti off  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 22/08/2008 12:48 Titlul subiectului: |
|
|
ce banner super ai Despina
toti sunt super... mai ales Snape  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 22/08/2008 16:44 Titlul subiectului: |
|
|
Desigur Sev  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 22/08/2008 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
ala din colt de sus ii Severus? Care apare a doua oara? ;;) _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 18:52 Titlul subiectului: |
|
|
Pai sigur ca e el ... el e unic  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 21:42 Titlul subiectului: |
|
|
ca daca m-ai trimis, ai rezolvat totu'... poti sa ma trimiti, ca ma duc cu drag
in orice caz, parerea mea despre Severus: e un tip dotat, e destept ("Printu Semipur"), o fi suferit si el din dragoste - se mai intampla, nu stie sa se poarte cu copii, unui adolescent cu cosuri il iei frumos, si el a fost la fel... mi se pare prostesc faptu' ca s-a razbunat pe harry prin comportament (din cauza a ceea ce a suferit de la taksu' lu' harry), a murit eroic, cam asta e.. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 23:07 Titlul subiectului: |
|
|
Ce rapid isi transforma societatea parerile. Parca era un ... am uitat cum i'ai zis ... chiar k nu imi aduc aminte ... ceva cu "NE" ... nush. Vorbele NEimportante nu se tzin minte.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 23/08/2008 00:17 Titlul subiectului: |
|
|
bine tuh liuda, dar fata are parerea ei... tu ai voie sa ai pareri deosebite despre personajele pe care le adoram noi, si noi ce, trebuie sa'l iubim doar pt k il iubesti tu?  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 23/08/2008 01:26 Titlul subiectului: |
|
|
iubiti-l pt k merita
DAK NU EXISTA PERSONAJU LUI, NU EXISTA POVESTEA!
in primul si in debutantul rand, dak sevy nu ar fi auzit profetia, atunci Voldemort nu ar fi insemnat pe nimeni k si egalul sau si at nu avea cum sa fie invins.
mai departe, dak sev nu i-ar fi cerut Lordului Intunecat sa nu o omoare pe Lily, atunci ea nu ar fi avut cum sa aleaga sa se sacrifice pt Harry=> vraja nu s-ar fi intors impotriva lui LV si Harry ar fi murit
si mai departe, cred k nu e cazul sa mentionez d kte ori l-a ajutat p Harry (vezi Piatra Filozofala-legendare deja actiunile lui, Ordinul Phoenix-ii anunta p cei din ordin despre ce vazuse Harry la minister, Printul Semipur-nu ii lasa p Devoratori sa-l omoare p Harry motivand k Voldemort il vrea pt el)
k sa nu mai vb despre ultimul volum in care, fara el, trio-ul nu ar fi recuperat sabia lui Godric Griffindor si Harry nu ar fi aflat despre faptul ca el e ultimul horcrux al lui Voldemort.
zicand toate acestea, chiar mai conteaza cate puncte le scadea Cercetasilor pt nimicuri, chiar mai conteaza cat d urat vb cu elevii si kt de exigent era?
Despy draga, sper k iti place postu` meu.
Am incheiat pledoaria.  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 11:17 Titlul subiectului: |
|
|
E sooperb postul tau si cred ca ii baga mintzile in cap cuiva.
Intelegi Mada draga, sunt alti copilasi, care au citit cartile si nu se uita la lucrurile/mesajele serioase din ele, dar le'au citit ca sa vada ce face Harry, Hermione si Ron la Hogwarts, prin ce peripetii mai trec, cum s'au aparat de groaznicul profesor de potiuni, cum s'au clantzanit cu groaznicul Draco Malfoy ... etc ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 23/08/2008 11:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | le'au citit ca sa vada ce face Harry, Hermione si Ron la Hogwarts, prin ce peripetii mai trec, cum s'au aparat de groaznicul profesor de potiuni, cum s'au clantzanit cu groaznicul Draco Malfoy ... etc ...  |
buna asta!! ai dreptate
defapt HP e k un puzzle dak stai sa analizezi toate detaliile... kt d bn e gandit si asa mai departe. E pakt sa ratezi privirea de ansamblu pt evenimente de moment.
si hai sa fim seriosi, dak snape ar fi fost un prof super-bun si d treaba, at HP ar fi fost o telenovela omu inimos kre iubeste neconditionat si sufera in mod evident, dar continua sa traiasca prin bunatate LOL
dak nu ar fi existat un personaj atat de controversat, o mare parte din atracția cartii ar fi fost pierdut. Plus, ma repet, ar fi fost k o telenovela  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
Daca Snape ar fi fost baietel cumintel, totul ar fi fost sooper caraghios! Nu mil imaginez cuminte si ascultator.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:22 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | E sooperb postul tau si cred ca ii baga mintzile in cap cuiva.
Intelegi Mada draga, sunt alti copilasi, care au citit cartile si nu se uita la lucrurile/mesajele serioase din ele, dar le'au citit ca sa vada ce face Harry, Hermione si Ron la Hogwarts, prin ce peripetii mai trec, cum s'au aparat de groaznicul profesor de potiuni, cum s'au clantzanit cu groaznicul Draco Malfoy ... etc ...  |
bine, draga, ca le-ati inteles voi...
1.) n-am negat niciodata importanta unui personaj din cartea asta, oricare ar fi el
2.) NU mi-am schimbat parerea, Sev e tot un nenorocit, dar e adevarat ca a murit eroic... si toate lucrurile care le-am zis in postul anterior. N-am sa neg niciodata calitatile lu' Severus, da' nici de defecte nu uit. Poate asa faci diferenta.
3.) Ai zis ca: "copii nu stiau sa se poarte cu el". cum ar fi trebuit sa se poarte, dupa parerea ta? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:26 Titlul subiectului: |
|
|
Tu imputzesti subiectul asta superb cu prezentza ta, serios. Strici tot farmecul.
1 si singurul: Dute dracului cu parerile tale stupide si spunele celor care ti le va aprecia. Argumenteaza ca Severus Snape e un nenorocit. Sa te vad acum.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 23/08/2008 13:34 Titlul subiectului: |
|
|
DOAMNE
I_love_metal, te rog eu sa nu mai postezi aici.
On: Severus a murit foarte urat  _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 23/08/2008 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
dapz mada!
cred k o sa interzica fracțiune a 7a sub 12 ani cel putin. ar fi fain  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:41 Titlul subiectului: |
|
|
| Dobby�s girlfriend a scris: | DOAMNE
I_love_metal, te rog eu sa nu mai postezi aici.
On: Severus a murit foarte urat  |
nuuuuuu ... las sa explice de ce snape e nenorocit.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 19:59 Titlul subiectului: |
|
|
ia sa ma vezi [chiar ma distrez aici, pe forum ]
Severus Plesneala e un nenorocit pentru ca:
a. cum am spus-o de zeci de mii de ori, nu stia sa se poarte cu elevii. S-a bucurat in sfarsit de o putere, aceea de a fi profesor, de a fi superior cuiva, si imediat a sters pe joc cum si cu cine a putut. sa inteleg ca elevii trebuiau sa fie umili cu ei? nooo, cu un prof nu trebuie sa fii umil, trebuie sa indraznesti sa-i spui ce n-ai inteles, sa-ti explice, ca sa te poti desavarsi... Plesneala n-a inteles asta, consider ca a te folosi de o putere pentru a sterge pe jos cu cineva inseamna a fi un nenorocit.
b. pentru ca nu se spala pe cap in momentu' cand cineva isi bate joc de tine, incepi sa te gandesti: "ce nu fac bine? oare chiar au dreptate" si culmea!! aveau. macar daca se spala mai des pe cap, era altceva
c. pentru ca s-a alaturat Lordului Intunecat. el insusi a fost de acord ca cei care sunt "sange mal" trebuie indepartati, curatati, ceea ce inseamna a fi un nenorocit. am mai zis asta, n-ai citit? NU conteaza daca ai sa nu sange-mal, e un amanunte nesemnificativ, conteaza cine esti, ce esti, calitatile vrajitoresti. Sigur, poate Snape a vrut sa ajunga si el la putere, poate era prea frustrat [sa se spele pe cap! ], dar a mers pe un drum gresit... as accepta mai usor sa te porti mizerabil cu elevii, forma asta de superioritate, decat faptu' ca te afli in tabara lu' nenea cu capu' de mort, s-a inhaitat cu cine nu trebe. sigur, si-a revenit.. DAR S-a inhaitat? S-a inhaitat.
d. pentru ca nu a stiu sa-i explice lui Harry Occlumantie, si aici ma gandesc la faza aia... cand Harry i-a intrat in ganduri (draq stie termeni vrajitoresti ), el s-a enervat... da' ce? El, Snape, nu a facut acelasi lucru? Era pana la urma just, dinte pentru dinte.
e. Slytherin Princess are intotdeauna dreptate.
DAR marile lui calitati:
a. era destept
b. a murit eroic
cam asta e... daca imi mai amintesc vreun argument, iti mai zic
P.S.: vad ca tu n-ai inteles farmecu' unui forum: farmecu' unui forum nu e sa zica toata lumea: "URAA! CEL MAI BUN E SNAPE!". nu, e sa se discute despre el, iar noi discutam.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
Acum nu sunt acasa si nu am timp, dar vorbim pe tema asta mai apoi. Iti spun una, ai demonstrat toata Prostimea ta, intr'un solitar post. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/08/2008 12:23 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | a. cum am spus-o de zeci de mii de ori, nu stia sa se poarte cu elevii. S-a bucurat in sfarsit de o putere, aceea de a fi profesor, de a fi superior cuiva, si imediat a sters pe joc cum si cu cine a putut. sa inteleg ca elevii trebuiau sa fie umili cu ei? nooo, cu un prof nu trebuie sa fii umil, trebuie sa indraznesti sa-i spui ce n-ai inteles, sa-ti explice, ca sa te poti desavarsi... Plesneala n-a inteles asta, consider ca a te folosi de o vigoare pentru a sterge pe jos cu cineva inseamna a fi un nenorocit. |
Sa tii minte odata pentru totdeauna ce inseamna Nenorocit. Si poate Snape e in mare parte un nenorocit, dar nu Nenorocit cum crezi tu.
NENOROCIT
1.(Persoană) care se găseşte într-o situaţie vrednică de plâns, care este lipsită de noroc, de fericire, care are de îndurat un mare necaz, o mare suferinţă; (om) nefericit.
- Snape e asa, doar in cazul asta.
2. Care inspiră milă, tristeţe; vrednic de plâns, dureros, trist, jalnic. (Despre starea, mediul în care se află cineva) Care denotă o situaţie cumplit de proastă, vrednică de plâns; p. ext. sărac, sărăcăcios.
Aici nu vad nimic asemanator cu Snape. El nu inspira mila, tristete si jale. Elevilor sai le inspira teama si ura, poate, iar mie de exemplu - .
Deci dupa cate vezi cuvantul nenorocit nu inseamna ceea ce crezi tu.
mai departe
Cred ca aici exagerezi. Snape nu a dobandit tăria asupra altora, sau cum te'ai exprimat tu - superioritatea, prin faptul ca a ajuns profesor.
Snape a ajuns profesor pentru ca:
- Are capacitati;
- E deosebit de destept;
- Dumbledore l'a luat in Hogwarts sa il ajute si clar ca s'a folosit si de faptul ca e un profesor bun;
Snape e profesor si pentru ca ajuta:
- L'a salvat pe Harry de cateva ori;
- Face parte din Ordinul Phoenix;
- Impartaseste cunostintele sale si altora
1. elevilor;
2. lui Harry, suplimentar (occlumantie).
Aici mai pot spune ceva, raspuns la asta:
| Citat: | | d. pentru ca nu a stiu sa-i explice lui Harry Occlumantie, si aici ma gandesc la faza aia... cand Harry i-a intrat in ganduri (draq stie termeni vrajitoresti ), el s-a enervat... da' ce? El, Snape, nu a facut acelasi lucru? Era pana la urma just, dinte pentru dinte. |
De asta crezi ca Snape e un nenorocit. No Coment, esti mult mai tampita decat pari.
Iese ca Snape chiar ii face o favoare ca il invatza chestia asta. Nu arde nici unul din ei de dorintza, dar iarasi insista Dumbledore. Snape se poarta asa fiindcă in amintirile sale vede persoane pe care le detesta, ca de exemplu Sirius/James, mai stiu eu cine. Eu tot is asa si tot asa era sa procedez. Si nici un dinte pentru dinte. Nu uita ca este o mare diferentza intre ei:
- Snape e prof, Harry e elev;
- Snape e mai mare ca Harry cu mult;
| Citat: | b. pentru ca nu se spala pe cap in momentu' cand cineva isi bate joc de tine, incepi sa te gandesti: "ce nu fac bine? oare chiar au dreptate" si culmea!! aveau. macar daca se spala mai des pe cap, era altceva
|
Si asta ti se pare un argument ca Snape e nenorocit?
Nu te inteleg. Erai tu acolo in post de shampon si ai stat nefolosit toata viatza ta de shampon? Sau poate erai cu el 24/24h. si vedeai ca Snape nu se spala pe cap?
Da, in carte scrie ceva de genu', dar J.K.Rowling scrie ca:
- Snape are un par murdar la vedere. Sunt sigura ca nu a pus cineva mana pe el sa vezi daca e asha.
| Citat: | | c. pentru ca s-a alaturat Lordului Intunecat. |
A avut motive clare si trebuie sa stii asta, dar dupa cum se vede, nu ai citit ultima carte. Nu am de gand sa ti'o povestesc, dar sa stii ca Snape nu e un nenorocit (ti'am explicat ce e aia) pentru ca s'a alaturat lui Voldemort.
| Citat: | | el insusi a fost de acord ca cei care sunt "sange mal" trebuie indepartati, curatati, ceea ce inseamna a fi un nenorocit. am mai zis asta, n-ai citit? |
Sange-mali. Dar ce sunt sange-malii? Eu din carte ii tin minte ca niste vrajitori subapreciati de restul, ca niste gunoiuri. Dar bine, nu cred chiar asa, caci sange-mal e si Hermione, de exemplu si mi se pare sooper de treaba.
Acum, te'as ruga sa imi arati tu mie, unde scrie in carte, ca Severus Snape a fost de acord ca cei care sunt "sange mal" trebuie indepartati, curatati.??? Sa vad.
| Citat: | | e. Slytherin Princess are intotdeauna dreptate. |
Nu iti sta bine sa ironizezi, sincer. Esti prea CERCETASA., sa zicem.
| Citat: | DAR marile lui calitati:
a. era destept
b. a murit eroic |
In ultimul caz, nu e o calitate, ci un fact. Si nu face sa il vorbesti pe Snape de bine, dupa cat rau ai spus de el, nu mai astupi nici o mica parte cu cuvintele astea spuse din fatzarnicie.
Acum sa va spun care sunt marile calitati a lui Snape dupa punctul meu de vedere. Fiti sigur ca nu e numai destept.
1. E foarte destept.
2. E un occlumantor si legimentator extraordinar de bun.
3. E foarte bun in potiuni si in ACMN.
4. Are un nume teribil de sexy ... Severus , din punctul meu de vedere.
5. El e Unic.
6. Ii ajuta pe altii, chiar daca nu are nici cea mai mica placere. (ca de exemplu, pe Harry, pe Lupin)
7. E viperin, dar e mandru.
8. E singuratic si asta ii da un farmec special.
9. Are o privire fantastica. (Poate din voi toti, ma intelege doar Mada)
10. Are o voce de milioane, asemenea unui soptit pasional, care te faci sa tresari, sa simti fiori ... etc ... (cred ca deja aberez de la cei mai important )
11. Are gusturi deosebite.
12. E crud, dar nu e un ucigas.
13. E Severus Snape si asta spune tot. Si sa stii ca cati au fost, sunt si vor fi de'al de tine ... cate chestii din astea nu voi mai auzi, eu nu imi schimb parererea, dar sa ma cert asa cu tine, pursisimplu mi se pare funny.
P.S.: vad ca tu n-ai inteles farmecu' unui forum: farmecu' unui forum nu e sa zica toata lumea: "URAA! CEL MAI BUN E SNAPE!". nu, e sa se discute despre el, iar noi discutam.
Nu se discuta pe tot forumul despre Snape, dar la subiectul asta. Si vad ca tu stai pe forumuri ca sa le gasesti farmecurile Cei pentru tine savoarea unui forum? Sa te pui in gura cu vri'un utilizator mai vechi si sa demonstrezi cat de tare esti? Sau poate sa discuti pe teme: "URAA! Cel mai rau e Snape!"da? Fetit'o te incurci singura in vorbele tale. Sa te vad acum ce mai zici, dar te sfatui sa nu mai zici nimic si sa nu ma mai provoci, daca nu vrei sa continuie chestia asta pana la INFINIT, adica pana la ban.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 24/08/2008 13:57 Titlul subiectului: |
|
|
Despy le-ai cam zis p toate. Am si eu ceva d completat:
| Citat: | | and Harry i-a intrat in ganduri (draq stie termeni vrajitoresti ), el s-a enervat... da' ce? El, Snape, nu a facut acelasi lucru? Era pana la urma just, dinte pentru dinte. |
bn k ai citit cartea degeaba... ai uitat capitolul ,,Groznica amintire a lui Plesneala?'' el folosise pensivul lui Dumbledore k sa-si lase acolo amintirea respectiva si, knd a iesit din sala din nush c motiv si l-a lasat p Harry singur, acesta a intrat in pensiv. Acu intelegi dc s-a enervat Severus? Harry nu i-a intrat in ganduri ci a avut tupeu` de a intra in pensiv. Ce zici u a fost in FILM, nu in CARTE. Si noi vb aici de Severus Snape, nu de un regizor tampit kre nu-i in dispoziție sa inteleaga importanta acestui detaliu.
si ink ceva... iti mai amintesti scena d la inceputul vol7. u chiar crezi k fiecare ar fi putut rezista sa vada cum Voldemort ii omoara o colega de serviciu? tre sa ai un curaj nebun si o stapanire de sine incredibila.
si sa nu uitam... povestea e spusa din punctul de vedere al lui Harry, din punctu de vedere a unui elev. si binainteles, dak nu il simpatizeaza p severus nici nu invata pt potiuni. asta nu inseamna k severus era un prof rau. Ba dimpotriva, in vol 5 spune k el nu primeste p nimeni in anu 6 la potiuni dak nu iau cel putin nush c nota (park mai jos cu una de Peste Asteptari) _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/08/2008 14:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | si ink ceva... iti mai amintesti scena d la inceputul vol7. u chiar crezi k fiecare ar fi putut rezista sa vada cum Voldemort ii omoara o colega de serviciu? tre sa ai un curaj nebun si o stapanire de sine incredibila. |
Si mai ales ca profesoara aia il ruga sa o salveze. Imi inchipui ce simtea el atunci.
Ma bucur Mada ca macar tu ma sustii.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 24/08/2008 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | | Citat: | | si ink ceva... iti mai amintesti scena d la inceputul vol7. u chiar crezi k oricine ar fi putut rezista sa vada cum Voldemort ii omoara o colega de serviciu? tre sa ai un curaj nebun si o stapanire de sine incredibila. |
Si mai ales ca profesoara aia il ruga sa o salveze. Imi inchipui ce simtea el atunci.
Ma bucur Mada ca macar tu ma sustii.  |
pai t sustin pt k ai dreptate
si pt k is moarta dupa Snape  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/09/2008 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
Mda. In sfarsit si'a inchis gura.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
.Hermy. newbie

Data inscrierii: 13/Dec/2008 Mesaje: 52 Localitate: lost in a pink world:X
|
Trimis: 30/12/2008 12:20 Titlul subiectului: |
|
|
no comment no comment no comment  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/12/2008 14:24 Titlul subiectului: |
|
|
Ce "no coment"? Iti place Snape sau nu?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
SeverusSnape90 newbie

Data inscrierii: 17/Dec/2008 Mesaje: 10 Localitate: Spinner's End
|
Trimis: 12/01/2009 03:15 Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor.....ati fost rele....primiti toate DETENTIE  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 12/01/2009 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
Vezi tu Sev  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|