| Autor |
Mesaj |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 07/07/2008 17:41 Titlul subiectului: |
|
|
ce ai vrut sa zici prin "k nu's pe invers"?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
victor_snape newbie

Data inscrierii: 07/Iul/2008 Mesaje: 16
|
Trimis: 07/07/2008 19:11 Titlul subiectului: |
|
|
adica ....stii u sunt..biat???daaa..  _________________ Unele lucruri sunt mai negre decat par. |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 07/07/2008 20:08 Titlul subiectului: |
|
|
ai postat cu nicku` lui Oly nici eu nu intelegeam c s intampla
mie mai imi place cum arata Allan in videoclipu ala d kre v-am mai zis... dah tot nu-i mai dragutz k si at knd il joaca p Snape
ink un pik si o corupem si p cucu_bau  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 07/07/2008 20:14 Titlul subiectului: |
|
|
o postat cu nicku' lu oly sau chiar ii oly si ne duce de nas  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 07/07/2008 20:17 Titlul subiectului: |
|
|
oare?
asta inseamna k nu mai avem 2 baieti p forum si u ai ramas fara un posibil amant?????  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 07/07/2008 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
Poate is bisexuala si nebuna, da nu is pedofila.
Apropo de asta ... zicea ca e fratele lu' Oly ... poate s'a incurcat ...
on: Videoclipul ... OMG ... OH MERLIN ... si azi l'am privit ... vreau sa dansez cu el ... ma apuc de un baner ca nu mai pot  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 08/07/2008 00:06 Titlul subiectului: |
|
|
wayyy ce as vrea sa fiu si eu acasa si sa ma pot uita la video... dah staaaaiii k doar exista youtube amm zburatttttt  |
|
| Sus |
|
 |
oly_hermione prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 479 Localitate: iasi
|
Trimis: 08/07/2008 07:18 Titlul subiectului: |
|
|
nu am eu norocul sa va duc de nas...chiar e fratele meu doar k at cand mi-am facut cont era si el aici si imi stie parola...  _________________ ~MoArTeA Nu PoAtE fI oPrItA~
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 12:20 Titlul subiectului: |
|
|
Deci am citit cartea 7.
De ce a murit???
Eu stiu de ce ... din cauza a doi idioti, tampiti, ratardati, vrajitori puternici ... ha ... 2 scapati de la legatoare: Voldemort si Dumbledore - unul mai "bun" ca altul. Sarpele lu' Voldemort mi'a ucis iubirea, care s'a dovedit un erou si eu mi'am pus numele acestui sarpe, la noul ID de mess???????
Ce mila mi'a fost de Severus al meu ... il iubesc si mai mult! E cel mai sooper personaj din carte! Iar imi curg lacrimi ...
Cand ii curgeau si lui lacrimi ... cand citea scrisoarea de la Lily
Cat ma bucur ca Harry stie adevarul! Gata nu mai suport!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 16/08/2008 12:45 Titlul subiectului: |
|
|
Despina esti rea De ce ai scris toate astea? Si pe mine ma apuca plansu :((
Dar tu numai acum ai citit cartea a 7-a? ;;) _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine nu o citeam
Sev  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/08/2008 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
a fost singura parte din carte p kre am citit-o de mai multe ori... amintirile lui Snape. Cateodata ma mai apuca si mai citesc odata capitolul. Stii k at knd moare ii spune lui Harry sa se uite in ochii lui. Vrea ca ultimul fapt pe care il vede inainte sa moara sa fie ochii lui Lily prea tare faza
si mai este o replica de-a lui... knd ii arata patronusul lui Dumbledore si DD il intreaba: After all this time? Si Sevy ii zice: Always am avut la status Always si la semnaturi pe forum in bataie de joc vara trecuta. Cand am citit cartea nu m-am prins cu patronusu ca era in engleza si nu stiam ce inseamna ,,doe''-caprioara  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 15:06 Titlul subiectului: |
|
|
De ce a murit??? Eu is in depresie, sincer. Chiar a fost prea tare faza cand i'a zis sa il priveasca in ochi ... si
Gata nu imi mai aduceti aminte ca mor
De ce am citit???????????
Nu trebuia sa vad asta ... MELRIN!!! Gata ... urasc cartea asta blestemata ... de ce Snape trebuia sa moara???????? Fiecare numai nu el.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 16/08/2008 16:56 Titlul subiectului: |
|
|
| oricine? chiar si harry? chiar si draco? |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/08/2008 18:24 Titlul subiectului: |
|
|
| I_love_metal a scris: | | oricine? chiar si harry? chiar si draco? |
DAAA  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 16/08/2008 18:54 Titlul subiectului: |
|
|
hai lasati'ma cu snape al vostru
mare braza k o murit
asa trebuia si gata
sau intr'adevar ati fi favorit sa moare Harry? sau poate Hermione? sau mai stiu eu cine  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 19:10 Titlul subiectului: |
|
|
Sigur ca putea sa moara fiecare in locul lui ... cu exceptia copilului lui Lucpin si Tonks ...
... si Candy ... tine'ti parerile astea stupide pentru tine
Putea sa moara Hermione si nu Snape.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Ginny. newbie

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 36 Localitate: Undeva xD
|
Trimis: 16/08/2008 19:54 Titlul subiectului: |
|
|
GOD.. O urasc pe Jo pentru asta.. am citit de atatea ori capitolul cu amintirile sale.. am plans cand i'a cerut lui Harry sa il priveasca, sa'i vada pentru ultima oara ochii.. ochii lui Lily..
NU e corect... Harry nu a apucat sa'i multumeasca, nu a stiut niciodata, cand Snape era in viata, ca el, in tot acest timp, il aparase..
Sa nu mai vorbim de moartea sa :(( a iubit'o pe Lily.. a fost curajos si nobil.. chiar sunt de acord cu Dumbledore: Sortatul a avut loc prea devreme..
Adica Snape putea oricand sa fie ucis de Lordul Stupiditatii, dar a avut curaj si s'a prefacut in continuare ca e slujitorul sau credincios.. Ooohh.. poor Severus  _________________
Cissy loves Maddie :X |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/08/2008 20:57 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt cu totul de acord cu Ginny.Potter d aia-s asa obsedata de Lily/Snape d am ajuns sa scriu un fic...... pur si simplu nu ma pot impaca cu ideea k cineva kre a iubit atata de mult sa moara si cu atat mai putin sa moara fara sa fie iubit la randul lui macar putin d pers respectiva
Ar necesită sa facem ceva pt Sevy... ce ziceti? Sa organizam ceva in memoria lui... ori desene, ori ceva poezii, sau sa ne punem o sapt banner cu ceva despre el.... nush, c ziceti si voi! _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 21:21 Titlul subiectului: |
|
|
Ginny ma faci sa plang Serios:(( Nu mi-am dat seama atunci cand i-a zis la Harry sa-l priveasca.. eram prea suparata :((:(( Saracul de el :( :-< _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
Mada ... sigur ca facem. Eu aproximativ mereu am banere cu Sev ... si ficurile is cu el si incerc sa il fac fericit. In Ultimul An La Hogwarts asa si a fost. Voi face si un fic Severus/Lily, dar inati trebuie sa ma informez mai bine despre Strengari si vremurile alea.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/08/2008 23:49 Titlul subiectului: |
|
|
Am citit 6 pagini din "Printul ei"... Deci nu am cuvinte Pur si simplu nu am cuvinte.. Am ascultat incontinuu Britney Spears - Everytime Pun pariu ca o sa plang cand ma duc sa ma culc  _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/08/2008 00:16 Titlul subiectului: |
|
|
E un fic fain, sooperb, incredibil! Si cel mai important e ca va avea Happy-End ... Mada mi'a promis!!!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 17/08/2008 00:34 Titlul subiectului: |
|
|
mersi Maddy ca-mi citesti ficu!!! si ma bucur k iti place... sa nu uiti sa-mi lasi comment cand ajungi la zi cu el te roogg
si daaa Despy dragaaa... tot scopu ficului e k povestea lui Sevy sa aiba happy end
vrei sa scrii si u fic cu ei doi?? ce tare ar fi!!! _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/08/2008 12:50 Titlul subiectului: |
|
|
| despina a scris: |
|
stii ce, ia mai du'te tu cu snape al tau stii unde... ma enervezi deja...
mai nou parerile mele sunt stupide, da? mersi pentru epitete...
acuma, data viitoare inainte sa zici de parerile altcuiva, sa te uiti la lungul nasului, da? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/08/2008 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | | despina a scris: |
|
stii ce, ia mai du'te tu cu snape al tau stii unde... ma enervezi deja...
mai nou parerile mele sunt stupide, da? mersi pentru epitete...
acuma, data viitoare inainte sa zici de parerile altcuiva, sa te uiti la lungul nasului, da? |
Da, parerile tale despre Snape is sooper-stupide. Si daca te enervez, sigur nu e problema mea. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/08/2008 15:09 Titlul subiectului: |
|
|
ei bine, zi multumesc ca nu e problema ta  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/08/2008 15:33 Titlul subiectului: |
|
|
multumesc _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/08/2008 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
nu'i pt ce!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/08/2008 15:58 Titlul subiectului: |
|
|
mai bine ar fi cu placere  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|